racire_slider

Datorită tehnologiei avansate cu care sunt dotate combinele frigorifice moderne, ne putem bucura astăzi de mai multe avantaje și o experiență mai plăcută în bucătărie – fără depuneri de gheață, fără mirosuri neplăcute, cu vitaminele din fructe și legume bine conservate și economii semnificative de energie. Iată ce înseamnă sistemele NoFrost, Smart Frost, VarioSpace, SuperFrost, DuoCooling sau PowerCooling ale combinelor frigorifice Liebherr și cum se traduc acestea în beneficii pentru fiecare dintre noi:

  • Adio, gheață! Datorită sistemului NoFrost, alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulaţie răcit, iar umiditatea este transportată în exterior. Astfel, decongelarea nu mai este necesară, iar prospețimea alimentelor este păstrată în siguranță, pe termen îndelungat.
  • Uită de decongelare! Cu SmartFrost, acoperirea cu brumă a spaţiului interior și a produselor congelate este redusă substanţial. Astfel, decongelarea este necesară mult mai rar. Pereţii interiori sunt deosebit de netezi și astfel ușor de curăţat. 
  • Mai mult spațiu de depozitare! Toate sertarele și rafturile intermediare din sticlă pot fi extrase cu ușurință. Astfel, întregul spaţiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace și pentru alimentele de congelat mai voluminoase
  • Vitaminele, gustul și aspectul se păstrează în mod optim cu ajutorul sistemului automat SuperFrost. Acesta permite ca temperatura din spaţiul interior să poată fi coborâtă în cel mai scurt timp până la -32°C, temperatură benefică pentru păstrarea calității alimentelor. După terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe funcţionare normal.
  • Controlul precis și individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare și  compartimentul de congelare al combinelor frigorifice este obţinut prin sistemul DuoCooling prezent la aparatele Liebherr cu două circuite de răcire reglabile complet separat. În plus, cu DuoCooling se elimină transferul mirosurilor și se oprește deshidratarea produselor depozitate – nu există posibilitatea ca aerul să circule între compartimentul de refrigerare și cel de congelare.
  • Economie de energie valoroasă, prin împiedicarea intrării aerului cald din exterior – sistemul performant PowerCooling garantează o răcire efectivă cu aer de circulaţie în compartimentul frigorific. Comutatoarele de contact ale ușii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.
  • Pentru un confort maxim, frigiderele Liebherr au integrate multe alte beneficii utile: semnal de avertizare optic și acustic în caz de avarii, alarmă acustică în caz de ușă deschisăleduri de control pentru funcţionare, iluminare interioară cu LED și altele.

 

Ai vreo întrebare sau comentariu în legătură cu această postare? Discută-le cu noi pe Facebook sau folosește funcția de comentariu din josul paginii!