Ochsenhausen (Germania) 2018 – Ediția din martie a revistei „Test” (03/2018) a selectat trei aparate Liebherr ca fiind cele mai bune din clasa lor: Combina frigorifică încorporabilă ICBP 3266 a fost evaluată cu calificativul „BUN”, pe când combina frigorifică CN(ef) 4315 a obținut cel mai bun rating cu o notă de 1,6. Ultimul test a examinat 30 de aparate de la mai mulți producători și combina frigorifică CNP(el) 4813 a fost, de asemenea, printre câștigători.

 

Pentru câștigătorii premiului Liebherr, concluzia a fost clară: „Așa arată câștigătorii”. În calitate de expert în frigidere și congelatoare, Liebherr a obținut din nou poziții de top și în acest an cu aparatele de uz casnic. „Stiftung Warentest” a confirmat performanța deosebită a combinelor frigorifice Liebherr în ediția sa din martie. Cele mai importante criterii de evaluare în cadrul testului au fost: consumul de energie, manipularea, stabilitatea temperaturii de depozitare, răcire și congelare, comportamentul în caz de defecțiune, zgomotul și vibrațiile.

CN4315_Stiftung_Warentest_Liebherr

 

Dintre aparatele în poziție verticală, combina frigorifică Liebherr CN(ef) 4315 a ocupat primul loc cu cel mai bun nivel de 1,6. Eficiența energetică foarte bună și performanțele sale în ceea ce privește zgomotul și vibrațiile au fost factori-cheie. CNP(el) 4813 a fost evaluat ca fiind „BUN” și lăudat pentru fiabilitatea sa de funcționare chiar și la temperaturi ambientale mai ridicate. Evaluat „FOARTE BUN” pentru stabilitatea temperaturii, CNP(el) 4813 a apărut în testul actual ca un frigider cu debit de primă clasă, care este, de asemenea, eficient din punct de vedere energetic și confortabil de utilizat.

Liebherr_ICBP_3266_Milieu

 

Combina frigorifică încorporabilă ICBP 3266 a ajuns în topul grupului de unități încorporabile. A câștigat juriul cu performanțele sale fiabile de răcire și înghețare, zgomotul de rulare liniștit și conceptul său de siguranță sub formă de alarme de ușă și temperatură. În plus, aparatul a câștigat puncte pentru echipamentul său practic și flexibil și pentru șinele sale telescopice ce permit o manevrare ușoară.

Rezultatele determinate de „Stiftung Warentest” au reprezentat un criteriu de achiziție important pentru clienți în decurs de peste 50 de ani.