Geef je keuken een “buitengewone kleurenpracht”. Met de nieuwe kleuren van de geliefde Liebherr ColourLine-reeks wordt jouw nieuwe koel- vriescombinatie een ware blikvanger. Naast zijn schoonheid is het toestel vervaardigd met hoogwaardige materialen. Lees gerust zelf en laat je overtuigen door de kwaliteit en de fraaiheid van de nieuwe  ColourLine.

v.l.n.r.: NeonOrange, KiwiGreen, FrozenBlue

 

Kwaliteit, Design en Innovatie. Dit zijn de kernwaarden van Liebherr huishoudtoestellen. Ook de nieuwe ColourLine-toestellen staan hiervan in het teken. De nieuwe CN 4313 is vanaf nu ook beschikbaar in drie moderne kleuren.

 

Moderne kleuren voor een modern toestel

De nieuwe combi’s vallen meteen op bij de eerste aanblik. De hedendaagse kleuren, gecombineerd met het HardLine design, zorgen voor een elegant en modern uiterlijk. Dit maakt een ColourLine variant de perfecte aanwinst voor jouw keuken! Ontdek de verschillende kleurvarianten: NeonOrange, KiwiGreen en FrozenBlue.

 

Hoogwaardige uitrusting

Toch is het niet enkel het oog dat verwend wordt. De ware sterkte zit immers in de binnenkant van het toestel. Alle kleuren hebben deze features:

  • NoFrost – Niet meer ontdooien
  • DuoCooling – geen luchtuitwisseling tussen koel- en vriesdeel; dus geen overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.
  • Energiezuinig: A++
  • Ergonomische handgreep
  • Heldere LED-verlichting
  • Flessenrekje voor het stockeren van flessen.

 

Zo zie je, het apparaat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens bijzonder performant. Een ware aanwinst voor iedere keuken!