De FrenchDoor koel-/vriescombinatie heeft een extra breed koelgedeelte met daaronder een vriesgedeelte en kan een goed alternatief zijn voor een side-by-side combinatie. Ken je trouwens die schattige luiken voor de ramen van traditionele huizen? Daar komt de naam FrenchDoor vandaan! De deuren van de FrenchDoor apparaten hebben namelijk wel wat weg van deze luiken.

Liebherr CBNes 6256 FrenchDoor

Wat is een FrenchDoor koelkast?

Kenmerkend voor de FrenchDoor modellen zijn dus de twee deuren voor het koelgedeelte. Daarmee heb je niet alleen een makkelijke toegang tot het koelgedeelte, het zorgt er ook voor dat de deuren niet zo ver je keuken in draaien. Het extra brede koelgedeelte zorgt ervoor dat je makkelijk een grote pan of ovenschaal in je koelkast kwijt kunt!

Het NoFrost vriesgedeelte onderin hoeft nooit meer ontdooid te worden en bestaat uit twee ruime laden die een goed overzicht bieden op je ingevroren spullen.

Alle luxe

De FrenchDoor modellen van Liebherr zijn uitgevoerd als PremiumPlus model. Dit betekent dat deze alle luxe kenmerken aan boord hebben die Liebherr te bieden heeft!

BioFresh

In de BioFresh 0°C laden kun je groenten, fruit, vlees, vis en zuivel tot wel drie keer langer bewaren.

LED lichtzuilen

De tweezijdige LED zuilverlichting en de LED plafondverlichting zorgen voor een eersteklas verlichting van het koelgedeelte. Ook de BioFresh- en vriesladen zijn verlicht.

Icemaker

In het vriesgedeelte bevindt zich een automatische IceMaker zodat je altijd een voorraad ijsblokjes in huis hebt.

De deuren zijn voorzien van extra ruime Premium GlassLine deurvakken en de achterwand is uitgevoerd in echt edelstaal.

Vrijstaand of ingebouwd

Liebherr biedt de FrenchDoor koel-/vriescombinatie zowel vrijstaand als inbouw aan: het vrijstaande model CBNes 6256 is rondom uitgevoerd in edelstaal. Liever ingebouwd in je keukenmeubel? Dat kan ook! De ECBN 6256 kan volledig geïntegreerd worden met meubelfronten naar keuze.

Wat is het verschil met een side-by-side combinatie?

Bij een side-by-side combinatie zijn, de naam zegt het al, het koel- en vriesgedeelte naast elkaar geplaatst. Bij de FrenchDoor modellen bevindt het koeldeel zich bovenin. Ergonomisch ingedeeld waardoor je minder hoeft te bukken, het koeldeel gebruik je immers een stuk vaker dan het vriesgedeelte.

Technisch uniek

De FrenchDoor modellen van Liebherr hebben twee compressoren. Dat betekent dat koel- en vriesgedeelte volledig van elkaar gescheiden zijn en dat het apparaat maximale koelprestaties kan leveren. Er is geen overdracht van lucht en dus geuren tussen het koel- en vriesgedeelte. Ook kun je het koel- en vriesdeel onafhankelijk van elkaar in- en uitschakelen. Zet bijvoorbeeld het koelgedeelte uit als je op vakantie gaat om energie te besparen. Je ingevroren spullen blijven dan veilig opgeslagen.

Uniek aan de Liebherr FrenchDoor modellen is de mogelijkheid om de modellen in- of tussen te bouwen. Anders dan bij alle andere modellen verloopt de ventilatie volledig via de plint. De FrenchDoor modellen kunnen aan alle zijden worden ingebouwd zonder risico’s op defecten of een hoog energieverbruik door slechte ontluchting.

ECBN 6256

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze luxe FrenchDoor modellen van Liebherr? In de Liebherr showroom zijn deze modellen te bekijken en vertellen we je er alles over!

 

Heb je vragen over deze FrenchDoor modellen of over een van onze andere apparaten? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.