Liebherr is ook in 2018 in de prijzen gevallen bij de iF Design Awards. De EWTgb 3583 wijnklimaatkast is door de jury bekroond met deze prestigieuze onderscheiding. De iF Design Award is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden door middel van innovatieve ideeën en bijzondere ontwerpen.

iF Design Award voor Liebherr EWTgb 3583

De ideale wijnkast voor jouw greeploze keuken

De Liebherr EWTgb3583 Vinidor is een inbouw wijnklimaatkast met zwartglazen deur. Deze klimaatkast is perfect te integreren in een greeploze keuken. De wijnkast heeft namelijk geen handgreep en is dankzij TipOpen moeiteloos te openen.

Wanneer je de glasdeur licht aanraakt gaat de deur enkele centimeters open. Word de deur niet binnen 3 seconden verder geopend, dan sluit de deur automatisch. Wel zo handig wanneer je niet in de gaten hebt dat je de deur per ongeluk hebt aangeraakt. De SoftSystem deursluiting zorgt dat de deur altijd zachtjes wordt gesloten.

De EWTgb 3583 biedt plaats aan maximaal 83 flessen van Bordeaux-formaat en heeft 2 apart regelbare wijnzones, waarbij de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen +5°C tot +20°C kan worden ingesteld. Rode en witte wijnen kun je dus tegelijk op de ideale drinktemperatuur bewaren.

EWTgb 3583 temperatuurzones

iF Design Awards 2018: 6.400 inzendingen uit 54 landen

De iF Design Awards zijn één van de belangrijkste designverkiezingen ter wereld en worden sinds 1953 jaarlijks uitgereikt. De onafhankelijke jury, bestaande uit 63 design experts, die in 2018 in totaal 6.402 producten uit 54 verschillende landen hebben beoordeeld.

Er zijn zeven categorieën. Product, Verpakking, Communicatie, Service Design, Architectuur, Interieur Design en Professioneel Concept. De Liebherr EWTgb 3583 is bekroond in de categorie ‘Product’.

 

Meer weten over de Liebherr EWTgb 3583?

Alle informatie vind je op www.koelen.nl. Of kom deze wijnkast bekijken in de Liebherr showroom in Uithoorn!

 

Heb je vragen over onze wijnklimaatkasten? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.