Heb je al eens geprobeerd een complete krat bier in je koelkast te zetten? Bij de meeste koelkasten zal dit niet passen. Je kunt natuurlijk alle flessen uit het krat halen en in de koelkast leggen, maar er is een snellere oplossing. Ik stel je graag voor aan de IKF 3510 van Liebherr, dé inbouwkoelkast voor iedereen die een heel krat in zijn geheel in de koelkast wil plaatsen of te weinig ruimte heeft voor geopende flessen.

IKF 3510 flessenhouders

Deze zuinige A++ inbouwkoeler beschikt over een innovatief uittrekbaar plateau die plaats biedt aan twee flessenhouders voor elk zes flessen of drinkpakken van 1,5 liter. Wanneer je deze meegeleverde houders verwijdert, kunt je zelfs een volledig krat bier koelen. Het plateau met bierkrat is in zijn geheel uittrekbaar zodat je alle flesjes in het krat kan laten zitten en ze makkelijk bereikbaar zijn.  Gebruik in dat geval zeker de SuperCool-functie waarmee de temperatuur gedurende 12 uur naar +2°C wordt verlaagd. Dit zorgt voor een snelle afkoeling van de drank. Wel zo fijn als je ’s avonds een feestje geeft!

IKF 3510 krat

Ook op andere punten is deze 178 cm hoge inbouwkoelkast een zeer geschikte aanvulling voor iedere keuken. Dankzij een netto inhoud van maar liefst 325 liter is dit een ruime en praktische koeler voor het hele gezin. De IKF 3510 is voorzien van handige extra’s als een zelfsluitende deur, LED verlichting, een digitale temperatuurmeter, twee kastbrede groente- en fruitladen op telescooprails en ruime deurvakken.

IKF 3510 interieur

Je ziet het, de inbouwkoelkast IKF 3510 biedt dagelijks veel mogelijkheden voor al je flessen en pakken, dus niet alleen voor de bierdrinker die op zijn feestje een compleet kratje in de koelkast kwijt wil.

IKF 3510 uittrekbaar plateau

Bewaar jij weleens een heel kratje bier in je koelkast? Wij zijn benieuwd. Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.