По време на световното изложение LivingKitchen Либхер ще представи новите си уреди за темпериране на вино от най-висок клас, предназначени за вграждане, с предна част направена от изключително висококачествено черно и бяло стъкло. Също така компанията ще презентира и новите модулни центрове за съхранение, които ще се състоят от 4 отделни части, вградени в едно цяло, което може да бъде гъвкаво интегрирано в кухнята, предлагащо най-висок клас комфорт.Либхер отново ще предложи още по-добри интелигентни решения със своите домакински уреди, които вече ще бъдат оборудвани с новото поколение SmartDeviceBox. Например, вътрешната камера в хладилника и устройството за гласово разпознаване на име „MIA“ вече лесно ще могат да се интегрират в хладилниците Либхер. Използването на камери и гласови команди ще позволи на потребителя удобно да генерира списъци за пазаруване и за наличните продукти в хладилника. Всички уреди от серията BluPerformance (над 90 модела) ще могат да бъдат допълнително оборудвани с най-новото поколение SmartDeviceBox, което ще ви позволи да имате в ръцете си интелигентно управление на хладилника от разстояние. Така Либхер ще предложи на клиентите си  най-широката гама интелигентни хладилници и фризери на пазара.


Иновативни решения от Либхер на LivingKitchen 2017

Посетителите ще имат възможност да получат повече информация за уредите Либхер с иновативната BluPerformance технология и специфичните ѝ характеристики, представени на огромни touchscreen екрани. По време на LivingKitchen 2017 ще може да се запознаете и с функциите и технологиите на уредите Либхер използвайки очила за виртуална реалност (VR).

LivingKitchen 2017 ще се проведе в Кьолн (Германия) от 16 до 22 януари 2017 г. Това е международно изложение за най-новите тенденции и технологии в света на кухните, предназначено както за потребители, така и за търговци.

Заповядайте на щанда на Либхер тази година в зала 4.2, щанд 047! Ще ви очакваме!

>> Научете повече за: Говорещият интелигентен хладилник на Либхер