raft

По време на IFA 2016, най-голямото световно търговско изложение за битова техника, демонстрирахме не само най-новите ни модели и тенденции в развитието на хладилниците и фризерите с марката Либхер, но и представихме обновените ни и подобрени аксесоари.

Голяма част от тях вече са с нов дизайн, а други въведохме за пръв път. Благодарение на тях домакинските уреди Либхер стават още по-удобни. Нека ги разгледаме отблизо:

Поставка за яйца

Новата поставка за яйца позволява поставянето им да става с острата страна надолу.

Това ще ви даде възможност да ги съхранявате за по-дълго от обикновено. Поставката е подходяща както за кокоши така и за пъдпъдъчи яйца.

postavka-za-jaica2

Другото основно предимство на новата стойка за яйца е, че ако не използвате пълния ѝ капацитет тя може да се свие, за да заема по-малко място на рафта.

postavka-za-jaica

Колко може да събере?

Кокоши яйца от 10 до 20. Пъдпъдъчи от 14 до 28.

Удобен контейнер за малки продукти


variox

Това бързо и лесно достъпно чекмедже на вратата осигурява възможност за отлична организация на малки продукти за съхранение и удобен преглед на съдържанието в него. Всъщност то е много практично за използване: дори и с една ръка лесно може да го извадите от хладилника.

Форма за лед

С новата форма за лед вече няма нужда да се притеснявате, че ще разлеете вода, докато я пренасяте от мивката към фризера. Това става възможно чрез запечатването на формата с капак, който предотвратява изтичането на вода.

Инженерите ни проектираха толкова добра нова форма за лед, че от съображения за сигурност за сега ще я оставим в тайна. Очаквайте снимки и повече информация през 2017 г.

Кутия за масло


maslo

Няма ограничение за съвършенството. Въведохме промени дори и при обикновеното съхранение на масло (повече за това вижте тук). Но какво още може да се измисли по този въпрос?

За ваше удобство добавихме специално отделение, което дава възможност да се извади кутийката с масло само с една ръка. Ако предпочитате да съхранявате маслото извън хладилника, тази кутийка отново ще ви свърши чудесна работа.

Система за съхранение FlexSystem


56

Притежателите на хладилници Либхер оборудвани с технологията BioFresh – зона за ефективна и дълготрайна свежест на продуктите, вече могат да организират пространството в чекмеджетата за съхранение DrySafe и HydroSafe по много по-удобен начин.

676578

Нека ви дам пример: плодовете, зеленчуците и свежите подправки могат да бъдат разпределени в отделни секции на системата FlexSystem, идеално решение за перфекционисти.

Кошници за любимите ви напитки


auszugsb_ikf3510_01

За тези от вас, които винаги държат в хладилника си много и различни напитки, разработихме хладилник със специално изтеглящо се отделение, което може да побере до две мини каси Либхер за бутилки или една по-голяма каса с бира.

kasa

Новите аксесоари ще бъдат включени в хладилниците за вграждане Либхер с Premium клас оборудване от следващата година.

Ако имате въпроси или коментари по темата, пишете ни! Използвайте полето за коментари отдолу или се присъединете към нас в дискусията във Facebook.