freshmag-liebherr-facebook-753x493

Уважаеми читатели,

Приветстваме ви с добре дошли в чисто новия ни дигитален дом за свежи съвети и вкусни рецепти – FreshMAG.

Стъпвайки на стабилна основа от над 60 години качество, дизайн и иновации, FreshMAG ще продължи да разкрива тайните от свежия свят на Либхер. Ако искате да научите повече за технологиите, които използваме при създаването на домакинските и професионални уреди за съхранение на продукти, да получавате съвети за удължаване свежестта на храната, да научавате повече за съхранение на любимото ви вино и пури,  да се вдъхновявате от кулинарни рецепти от целия свят, то блогът на Либхер – FreshMAG е подходящия избор за вас.

Регулярно и тематично съдържание

Освен с чисто новия си дизайн, блогът на Либхер Домакински уреди ще ви предложи още много нови статии и релевантно съдържание, свързано с по-добрия начин на живот, технологиите и вкусните и качествени храни и напитки.

Освен свежото съдържание, което сме ви подготвили, ще бъдем щастливи да включим и всякакви предложения, които имате към нас. Ще се радваме да чуем вашите идеи и ще приветстваме обратна връзка от всякакъв вид.

Най-добрият начин винаги да сте в крак с последните новости от FreshMAG е да се абонирате за нашия имейл бюлетин. Така никога няма да пропуснете новостите, които публикуваме, защото ще ви ги доставяме директно във вашата поща.

Ако вече следите предшественика на FreshMAG, нашият блог за Домакински уреди, и сте си запазили линка към него, не се притеснявайте. Въпреки, че сме с чисто нова визия и функционалности, уеб адресите към нас си остават същите.

Надяваме се да имате чудесни моменти с FreshMAG!

Екип Социални медии, Либхер Домакински уреди

P.S. Искате ли да научите повече за възможностите на хладилници и фризери Либхер? Посетете и официалния ни уеб сайт.