Aparatele frigorifice din gama BluPerformance vin cu distanțiere de perete în dotare. Citiți în continuare pentru a afla de ce este important să le atașați la aparatul dumneavoastră.

Dragi cititori ai blogului Liebherr,

Azi scriem despre ceva din secțiunea ”Lucruri mici cu un efect semnificativ”, mai concret despre distanțierele de perete din spatele aparatelor, ce pot ajuta la o creștere a eficienței energetice la aparatele din gama BluPerformance.

Instrucțiuni pentru montarea distanțierelor de perete

Distanțierele de perete și instrucțiunile de montare a acestora sunt incluse pentru toate aparatele frigorifice din clasele de eficiență energetică A++ și A+++ (cu excepția vitrinelor de vinuri și congelatoarelor). Pentru a obține consumul energetic declarat de Liebherr, distanțierele trebuie să fie montate în spatele aparatului. Motivul: ele măresc adâncimea aparatului cu aproximativ 3,5 cm, iar la aparatele din gama BluPerformance cu aproximativ 1,5 cm, lucru ce împiedică acumularea de căldură degajată în spatele aparatelor și ajută la o funcționare mai facilă a acestora.

distanțierele-de-perete-bluperformance

Fără condens

Datorită spațiului mărit din spatele aparatului, aerul cald degajat din interior se dispersează mai rapid, neacumulându-se în spatele aparatului. În plus, distanțierele previn formarea condensului în cazul unui ambient umed.

După cum ați citit, Liebherr aduce beneficii foarte mari pentru dumneavostră și pentru aparatul Liebherr achiziționat cu lucruri mici, dar cu un efect extraordinar.

V-a plăcut acest articol despre distanțierele de perete? Am fi foarte bucuroși dacă distribuiți acest articol pe rețelele sociale din lista de mai jos.