caserole-liebherr

Te gândești la meniul pentru masa de Paște? Dorești să păstrezi savoare și prospețimea preparatelor, chiar și după depozitarea acestora în frigider? Tot ce ai nevoie este un produs Liebherr. Dacă achiziționezi un produs Liebherr în perioada 01- 30 aprilie 2015 vei primi cadou un set de caserole de sticlă în valoare de 100 RON.

Nutriția echilibrată este o condiție esențială a sănătății, însă pentru a ne bucura pe deplin și pentru mai mult timp de calitățile mâncării, e bine să știm cum să le depozităm corect. Condițiile optime de păstrare și depozitare nu numai ca prelungesc viața și gustul alimentelor, ajutându-ne să gătim și să economisim, ci previn și intoxicațiile alimentelor extrem de neplăcute.

Păstrarea mâncării în vase etanșe previne intrarea aerului ce conduce la deprecierea gustului și a prospețimii, dar și împiedică transmiterea mirosurilor neplăcute. Astfel, Liebherr oferă pentru orice produs achiziționat în această perioadă un set de caserole de sticlă, de calitate excepțională pentru a depozita în siguranță mâncarea pregatită pentru masa de Paște.

caserole-liebherr

Set caserole sticlă diamantată

Avantajele caserolelor de sticlă sunt:

• rezistență la pete, mirosuri neplăcute și îngheț
• 30 ani garanție de utilizare
• 100% ermetice, igienice, non-toxice
• sticlă diamantată
• pot fi folosite în cuptor și cuptor cu microunde
• pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Depozitează eficient, transportă în siguranță, gătește, încălzește și servește cu încredere preparatele tale preferate din același recipient.

Ai vreo întrebare sau comentariu despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau alătură-te discuțiilor de pe Facebook.