Designul și calitatea se îmbrățișează perfect în noul model de la Liebherr, combina frigorifică CNst 4813 StickerArt, care iese în evidență prin designul său excentric și exclusivist. Totuși, în interior, sunt ascunse mult mai multe, și anume calitatea până la cele mai mici detalii. Vei ajunge la o singură concluzie: Arta nu a fost niciodată mai COOL!

 

combina-frigorifica-sticker-art-liebherr-home

 

Noul Liebherr într-un design exclusivist

 

Diferite aplicații tip Messenger sunt pline de emoticoane distractive și imagini creative. Pentru a aduce distracția colorată în bucătăria ta, am născocit ceva foarte special la Liebherr, și anume combina frigorifică StickerArt, cu ajutorul căreia dai dovadă de stil și aduci trend-ul direct în casa ta. Designul de pe aparat se aplică printr-un proces de imprimare de calitate înaltă, pentru a crea o ușă colorată, dar și foarte ușor de curățat.

Credeți că am renunțat la calitate ca să ne concentrăm doar pe design? Răspunsul este NU, citiți mai jos să vă convingeți că am îmbinat perfect calitatea și designul.

O combină COOL pe exterior, dar mai COOOOL pe interior

 

Pe lângă design, combina StickerArt impresionează și prin caracteristicile sale performante. Pentru a deschide aparatul, un mâner liniar lateral oferă confortul optim la deschidere. Permite o deschidere ergonomică din orice poziție și este ideal într-o bucătărie cu mobilă fără mânere. Când combina este deschisă, iluminarea LED integrată în plafon, luminează impresionant tot frigiderul. Rafturile sunt fabricate din sticlă securizată, pentru a susține alimente sau vase mai grele și pentru a fi ușor de curățat.

Datorită tehnologiei DuoCooling, combina are două circuite de răcire separate, astfel temperatura din frigider și cea din congelator pot fi controlate precis și separat. În plus, nu există transfer de aer între cele două compartimente, iar schimbul de mirosuri și dezhidratarea alimentelor sunt prevenite. Congelatorul este impresionant datorită sistemului NoFrost, care elimină dezghețarea manuală. Și asta nu este tot: combina are o clasă energetică A++ și consumă doar 242 kW pe an! După cum vedeți, am combinat alături de designul extraordinar, caracteristici și tehnologii de ultimă oră!

CNst-4813-Liebherr-StickerArt

Pe scurt, combina StickerArt are următoarele avantaje:

  • Design unic
  • Clasă energetică A++
  • Congelator cu sistem NoFrost
  • Tehnologie DuoCooling pentru 2 zone separate de temperatură
  • Iluminare LED în tavan
  • Deschidere ergonomică

Calitate, design și inovație. Este un adevăr că toate cele trei elemente ”trăiesc” în produsele noastre, iar StickerArt este un exemplu clar. Astfel combinăm calitatea maximă cu designul modern și tehnologia inovatoare de răcire.


Convinge-te de toate calitățile combinei StickerArt prin precomanda la diferiți distribuitori din România!