PantherMedia 6386235

Multe femei fac asta, chiar și unii bărbați și nu numai vara…își depozitează cosmeticele în frigider! Aparatul Liebherr CoolMini CMes 502 este perfect pentru acest lucru.

Frumusețea naturală vine din interior, după cum se zice în popor. Totuși, pentru cei ce apelează la un mic ajutor pentru întreținerea sau accentuarea frumuseții pielii, gurii, unghiilor și ochilor, sau pentru cei ce preferă să se răsfețe, cosmeticele – cremele, lichidele, rujurile și loțiunile – au foarte multe de oferit în privința asta.

Toți știm că alimentele se păstrează cel mai bine în frigider. Asta pentru că un mediu răcoros încetinește procesele chimice. Și astfel apare întrebarea: este valabil acest lucru și pentru cosmetice?

Mai întâi trebuie să fim conștienți că în prezent majoritatea produselor industriale sunt făcute în așa fel încât să nu trebuiască păstrate la rece; multe dintre ele pot rezista la temperaturi de până la 40°C. Producătorii testează stabilitatea termică a produselor înainte de a le scoate pe piață – inclusiv înghețarea și dezghețarea acestora. Totuși, în ciuda unei stabilități termice bune, rujurile uneori se înmoaie și se topesc la temperaturi ridicate. De aceea mulți oameni preferă să țină la rece produsele cosmetice, chiar dacă nu e necesar.

Pentru menținerea prospețimii, este necesară ținerea la rece a cosmeticelor organice sau naturale, majoritatea fiind fără conservanți. Mulți clienți depozitează parfumurile și deodorantele în frigider, un avantaj fiind faptul că produsele sunt răcoroase atunci când le aplicăm în zilele fierbinți de vară.

Modelul CoolMini CMes 502 de la Liebherr- nu numai că este extraordinar pentru depozitarea băuturilor și snack-urilor, dar este ideal pentru depozitarea cosmeticelor tale!

Modelul CoolMini CMes 502 de la Liebherr- nu numai că este extraordinar pentru depozitarea băuturilor și snack-urilor, dar este ideal pentru depozitarea cosmeticelor tale!

Chiar dacă ai cosmetice cumpărate sau homemade, Liebherr îți oferă aparatul CoolMini CMes 502 ce are un design deosebit și care îți răcește delicat produsele – fiind un punct de atracție pentru orice baie! Rafturile sunt ajustabile pe înălțime, în așa fel încât tuburile sau sticlele, de orice mărime, să poate fi depozitate cu ușurință și să fie oricând la îndemână, acest aparat fiind extrem de silențios cu un nivel de zgomot de doar 38 dB(A).

Tu cum îți depozitezi cosmeticele? Ai întâlnit pe cineva ce depozitează cosmeticele în frigider? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau alătură-te discuțiilor noastre de pe Facebook.