Oferă bucătăriei tale o pată extraordinară de culoare! Cu noile culori din cunoscuta gamă ColourLine, combinația dintre frigiderul și congelatorul tău va fi o adevărată atracție a casei tale. Pe lângă aspectul lor, aparatele sunt impresionante datorită caracteristicilor și design-ului de înaltă calitate. Dar de ce să nu citești chiar tu despre calitatea stelelor noastre colorate și să te convingi?!

ColourLine_CN4313-20_V1-1-753x493

Calitate. Design. Inovație. Faptul că acordăm o importanță atât de mare acestor trei caracteristici la aparatele de uz casnic Liebherr este încă o dată demonstrat în aparatele noi din seria ColourLine. Aparatele de tip CN 4313 sunt acum disponibile în trei culori.

Culori deosebite pentru un aparat deosebit

La prima vedere noile aparate impresionează în mare măsură datorită aspectului lor. Suprafața colorată, combinată cu ușa Hard-Line și mânerul încastrat pe lateral, creează o imagine de ansamblu armonioasă și garantează o integrare optimă în mediul bucătăriei tale. Sunt disponibile următoarele trei variante de culoare: NeonOrange, KiwiGreen și FrozenBlue.

Caracteristicile de top

Estetica vizuală nu este singurul lucru care face ca aceste aparate să iasă în evidență. Puterea adevărată se află înăuntru. Cele trei aparate din gama ColourLine au următoarele caracteristici de top:

  • NoFrost – dezghețarea automată în compartimentul congelatorului
  • DuoCooling – nu există schimb de aer/mirosuri între compartimentul frigider și congelator
  • A++ – clasă excelentă de eficiență energetică
  • Deschidere ergonomică a ușii datorită mânerului încastrat pe lateral
  • LED-uri pentru condiții optime de iluminare
  • Rafturi pentru sticle ce oferă spațiu suplimentar de depozitare a sticlelor.

Vezi? Aparatele frigorifice nu doar că arată bine. Adevărata „putere” a lor este ascunsă în interior. Dacă ești interesat de unul din aceste trei aparate, caută cel mai apropiat magazin ce comercializează produse Liebherr.

Dacă aveți întrebări despre gama Liebherr ColourLine sau alte aparate frigorifice Liebherr, vă rugăm să ne contactați! Pur și simplu comentați la aceasă postare sau inițiați o discuție cu noi pe pagina de Facebook!