Monolith_Liebherr_postimage-721x400-eurocucina-2018Între 17 și 22 aprilie, Liebherr expune produse unice de referință pentru un stil de viață premium și servicii digitale de răcire și congelare la EuroCucina 2018, expoziția internațională pentru bucătării din Milano. Vizitatorii târgului vor avea parte și de o premieră la nivel European!

 

Pentru expoziția de la Milano, Liebherr s-a concentrat pe tehnologia SmartDevice ce a prezentat-o anul trecut la IFA – expoziția internațională de mărfuri de larg consum și Electrocasnice. „Ca specialist în frigidere și congelatoare, oferim clienților noștri o tehnologie care le permite nu doar să își controleze frigiderul de oriunde, ci să și vadă conținutul acestuia în orice moment și din orice locație, cu ajutorul camerelor modulare integrate”, a spus Steffen Nagel, Director global de vânzări la Liebherr-Hausgeräte GmbH. „În plus, clienții pot utiliza aplicația SmartDevice pentru a primi sugestii gustoase de rețete trimise direct pe telefonul lor smart. O altă caracteristică a aplicației folositoare în viața de zi cu zi este aceea că furnizează sfaturi de specialitate cu privire la modul de stocare a produselor alimentare pentru a le menține proaspete cât mai mult timp posibil”, a completat Steffen Nagel.

 

Pentru o viață Smart

 

„Conectivitatea și aparatul frigorific inteligent sunt aspectele cheie ce ne ghidează în tot ceea ce dezvoltăm. Tehnologia SmartDevice face posibil pentru clienții noștri să petreacă mai mult timp gătind alimente sănătoase. Poate fi integrată cu ușurință într-o soluție de tip SmartHome și oferă noi oportunități pentru o gestionare inteligentă și eficientă a alimentelor”, explică Steffen Nagel.

 

SmartShopping: pentru a deține controlul oriunde, oricând

 

În combinație cu aplicația SmartDevice, vă va permite să controlați frigiderul în orice moment de pe o tabletă sau un smartphone. Împreună cu informațiile de bază cu privire la frigider, camera de la Liebherr numită FridgeCam, produsă de Smarter, ce poate fi integrată ca un modul adițional, vă oferă și imagini ale produselor alimentare stocate în frigider la acel moment. Acest lucru facilitează menținerea unui stoc al produselor, vă ajută la crearea listei de cumpărături și evită achizițiile duplicate ale elementelor care au fost trecute cu vederea.

Liebherr_SmartShopping-721x400

 

SmartCooking: pentru simplificarea gătitului sănătos

 

Conectarea la reviste online Liebherr, FreshMAG, cu ajutorul aplicației SmartDevice, veți avea la dispoziție o ofertă generoasă de idei excelente pentru pregătirea mesei și peste 1000 rețete, inclusiv cele recomandate de chefi de top internaționali. „Gătitul și menținerea unei diete sănătoase nu au fost niciodată mai ușoare și mai variate. Și în viitor, veți putea să comandați cu un singur click cumpărăturile ce nu le aveți în stoc. Un serviciu convenabil de livrare vă va aduce cumpărăturile la ușă”.

Liebherr_Making_your_Life_smarter-721x400

 

MyStyle: design personal și combinații individuale

 

Sub motto-ul „Descoperiți Design-ul Individual – Explorați Soluții Inovative”, Liebherr prezintă nu doar inovații tehnologice la standul expozițional, ci și soluții remarcabile de design. Cu MyStyle, Liebherr oferă oportunitatea unică de a proiecta un frigider personalizat. Clienții pot folosi MyStyle pentru a crea un frigider ce se potrivește gustului personal, cu exterior colorat, tipărit cu o imagine preferată sau chiar folosit ca o prezentare atractivă a afacerii clientului. Nu poate fi mai unic de atât! Indiferent dacă este pentru hobby-ul dvs, un cadou sau un obiect de decor în casă. Modelul Kcu 701 de bază poate fi asamblat și personalizat pe două ecrane de 40”. De la material și echipamente, până la culori sau motive personalizate, clienții se potr distra, devenind propriul lor designer. Un configurator face de asemenea posibilă alegerea dintr-o gamă largă de suprafețe, uși, opțiuni de interior. Rezultatele sunt afișate instantaneu pe ecrane. Nu a fost niciodată mai ușor ca oamenii să schimbe aspectul bucătăriilor lor”

Aflați mai multe despre MyStyle de la Liebherr chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=kQshgyOqQ0g

mystyle-post-image2-721x400

 

Redefinirea refrigerării: Monolith celebrează premiera europeană

 

Noua serie Monolith este o altă atracție la EuroCucina 2018. Cu această linie de produse, Liebherr a introdus o nouă dimensiune în depozitarea alimetnelor, care, de asemenea, se remarcă și prin design-ul său unic. V-am făcut curioși? Veniți să ne vedeți! Echipa Liebherr de la târg va fi încântată să vă vadă în pavilionul 9, cabina cu numărul A02-A04.

Monolith_Liebherr_2_postimage-721x400

 

Vă rugăm să ne scrieți dacă aveți mai multe întrebări despre EuroCucina. Pur și simplu utilizați secțiunea de comentarii de la acest articol sau alăturați-vă unei discuții pe Facebook. Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru sau să distribuiți acest articol pe rețelele sociale.