Aniversarea Liebherr este celebrată alături de voi, cei care ați fost alături de noi în acest deceniu de activitate pe piața din România. Nu există brand fără poveste, iar povestea Liebherr nu constă doar în cifre, vânzări și investiții, ci curprinde și nenumărații clienți pentru care, sperăm noi, am fost un motiv de mulțumire. Gama spectaculoasă de produse frigorifice a vrut mereu să ofere experiența unui shopping comod și util care să ducă la relații longevive între utilizator și produsul în sine.

10 ani petrecuți alături de voi

 

Nici noi nu știm cum zboară timpul, însă știm că după 10 ani suntem animați de aceleași valori ce au inspirat crearea primului produs frigorific: calitate, design și inovație! Așa cum v-am spus într-o postare anterioară (link), am pregătit o campanie aniversară specială, în semn de mulțumire pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o de-a lungul acestui deceniu.

 


Fiți cel mai cool câștigător al unei combine frigorifice Liebherr cu BioFresh!

liebherr-concurs

Cu ocazia aniversării noastre, noi oferim cadourile! Pe lângă garanția extinsă acordată celor 10 produse selectate, v-am pregătit un super concurs cu un premiu de invidiat – o combină frigorifică Liebherr CBef 4805, cu tehnologie BioFresh și bineînțeles, 10 ani garanție!

 

Mecanismul concursului este extrem de simplu; pentru a participa trebuie să accesați site-ul www.10ani.liebherr-electrocasnice.ro în perioada 16 iulie – 31 august și să răspundeți corect la toate întrebările din concurs. Răspunsurile și indiciile se află în aplicația BioFresh pe care o puteți descărca gratuit din Apple Store sau Google Play. La final, completați formularul cu datele personale și așteptați veștile norocoase până pe 3 septembrie , când vom alege aleator câștigătorul!

 

Trăiește O vară fresh cu Liebherr și câștigă un smoothie maker

liebherr-concurs-smoothie

Cine-a zis că surprizele noastre se opresc aici? Pe pagina noastră de Facebook vă așteaptă un alt concurs aniversar unde puteți câștiga săptămânal unul din cele cinci smoothie makere perfecte pentru zilele călduroase de vară!

 

În perioada 23 iulie – 26 august vom avea săptămânal o postare specifică de concurs unde va trebui să răspundeți în secțiunea de comentarii la întrebarea adresată. Indiciile le găsiți în aplicația Liebherr Smoothies & Ice, disponibilă gratuit pe Google Play și Apple Store, iar utilizatorii care răspund corect intră automat în concurs. Țineți aproape, deoarece vom anunța câștigătorii în fiecare zi de luni!

 

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele știri și noutăți! Dacă aveți întrebări despre produsele frigorifice Liebherr sau doriți să ne povestiți experiența dumneavoastră, vă încurajăm să ne scrieți. Utilizați secțiunea de comentarii de mai jos sau alăturați-vă într-o discuție cu noi pe pagina de Facebook.