Ochsenhausen (Germania), 2017 – Pe 10 martie, Side-by-Side-ul 8673 Performance de la Liebherr  precum și frigiderul-congelator CBNPes 5758 BluPerfomance au primit premiul „iF Design 2017” pentru designul produselor. Designul HardLine cu muchii netede și liniare face ca aceste aparate să aibă o eleganță atemporală și le evidențiază în orice bucătărie, în orice casă.

 

Când sunt gândite conceptele pentru aparate frigorifice pentru casă, Liebherr aderă la clasicul principiu „designul urmează funcționalitatea” pentru a dezvolta produse ce posedă un stil de durată. Frigiderul-congelator CBNPes 5758 de 70 cm lățime și generosul Side-by-Side SBSbs 8673 îndeplinesc cele mai înalte standarde de estetică și calitatea lor pe parte de design strălucește în fiecare detaliu: de la calitatea de execuție a inoxului și alegerea materialelor elitiste până la stilatul interior GlassLine pentru fitting-uri și pentru rafturile ușilor. Acestea au, de asemenea, noile mânere cu mecanism de deschidere integrat, astfel încât deschiderea ușii nu a fost niciodată mai ușoară, precum și un concept inovativ de iluminare LED ce conferă o lumină omogenă minunată.

 

Ceremonia de premiere la BMW World în Munich

 

Liebherr a primit premiul „iF Design” în cadrul unei ceremonii oficiale la BMW World în Munich. Premiul „iF Design” este recunoscut internațional pentru design exemplar din 1953 încoace și este organizat de iF Industrie Forum Design e.V. Competiția este aprigă: câștigătorii sunt aleși dintr-o mulțime de înscriși; un juriu format din 60 de experți de renume din 20 țări „judecă” produsele după un proces structurat, clar, cu criterii stricte.

 

if_award_2017_b

 

Side-by-Side-ul BlackSteel SBSbs 8673 are un design autentic ce iese în evidență – finisajul cu inox negru extraordinar împreună cu lustruirea cu efect special creează un aspect exclusiv și atemporal.