Ochsenhausen (Germany) 2018 – Liebherr electrocasnice va participa în acest an la Târgul International de Electronice și Electrocasnice (IFA) în Berlin, în perioada 31 August – 5 septembrie. Specialiștii în refrigerare și congelare vor lucra sub motto-ul ”Gândire nouă”. Liebherr va prezenta inovații tehnice noi și soluții pentru design-uri individuale în Hala 2.1 (standul 201).

 

New Thinking (Gândirea Nouă) – Organizarea inteligentă a alimentelor”

Modul prin care – Gândirea Nouă – afectează viața zillnică, azi și în viitor, poate fi observat la standul nostru încă de la prima vedere. Invităm vizitatorii să ne acompanieze pe drumul spre casă de la serviciu, prin supermarket, pentru a experimenta în timp real cum tehnologiile noastre interconectate organizează mai inteligent alimentele”, explică Steffen Nagel, Directorul de Vânzări Global al Liebherr-Hausgeräte GmbH.

 

New Thinking – pentru stilul tău de viață personalizat

Cu MyStyle, Liebherr oferă o oportunitate unică pentru personaliza un frigider. ”În acest mod setăm noi standarde când vine vorba de personalizare. Nu numai că clienții noștri pot să-și aleagă interiorul sau materialul frigiderului lor, ci pot să personalizeze și exteriorul pe gustul fiecăruia – mai unic de atât nu se poate.” A declarat Steffan Nagel. ”Pe lângă material și culoare, se poate personaliza cu fotografii sau citate favorite”. În plus, pe lângă frigiderele compacte, proiectate pentru personalizare, pentru prima dată la IFA va fi introdusă o combină frigorifică ce poate fi personaliată după placul fiecărui client.

 

New Thinking – Refrigerarea redefinită

În acest an frigiderele și congelatoarele Liebherr vor câștiga mulți clienți datorită multitudinii de inovații, tehnologii smart și design-ului personalizat. ”Gândirea Nouă” este focusul principal. Un prim exemplu sunt aparatele Monolith cu dimensiunile lor impresionante. După o premieră de succes la Eurocucina în Milano, Liebherr prezintă gama Monolith pentru prima dată la IFA Berlin.

”Aparatele pot fi combinate, la dorința cleintului, în adevărate Centre de prospețime. Pentru acest lucru, gama Monolith combină ultima tehnologie de refrigerare cu design-ul elegant, caracteristicile luxoase și tehnologia futuristică SmartDevice”, zice Steffen Nagel.

 

Galerie foto IFA 2018: