Alegerea unui produs frigorific este întotdeauna un moment dificil. Iar dacă deciziile se iau în familie, părerile sunt mereu împărțite. Cu toate acestea, există o anumită caracteristică asupra căreia toată lumea își îndreaptă atenția în momentul alegerii și pe care toți o consideră extrem de importantă: calitatea.

calitate-aparate-frigorifice-liebherr

 

Experiența celor peste 60 de ani de când producem aparate frigorifice ne-a demonstrat că ceea ce primează este oferirea unor produse inovatoare de calitate superioară. Dezvoltarea continuă a aparatelor, optimizarea tuturor componentelor și o prelucrare perfectă până la cel mai mic detaliu asigură deja proverbiala calitate Liebherr.

 

Calitate vizibilă: BioFresh

Tehnologia BioFresh oferă climatul perfect pentru o prospeţime îndelungată. Într-un compartiment BioFresh (la o temperatură de 0 °C și  o umiditate adecvată) alimentele își păstrează nutrienţii sănătoși, cum sunt vitaminele și mineralele, pentru o perioadă mai lungă decât într-un frigider tradiţional.

 

Calitate profesională

Ca specialist în refrigerare, Liebherr oferă o gamă largă de aparate frigorifice ce satisfac cele mai exigente cerinţe când vine vorba de depozitarea alimentelor și prospeţimea acestora. Vă puteţi bucura de expertiza noastră construită în urma experienţei de câteva decenii în domeniu, prin utilizarea zilnică a aparatelor Liebherr.

 

Calitate testată

Pentru a vă putea baza pe aparatul dumneavoastră timp de 24 ore pe zi, 365 zile pe an, testăm încă din stadiul de proiectare fiecare componentă pentru a asigura fiabilitatea produsului. Spre exemplu, înainte ca o balama să intre în producţie, ea va fi supusă la aproximativ 100,000 cicluri de deschidere / închidere, echivalentul a 15 ani de uz.

 

Calitate dovedită

Înainte de ambalare fiecare aparat trece printrun proces larg de inspecţie a calităţii. Această procedură testează toată tehnologia de refrigerare și toate componentele mecanice și electronice. În plus, se efectuează o inspecţie vizuală pentru a confirma calitatea fabricaţiei.

 

Compresor VCC

Compresoarele VCC furnizează o înaltă performanţă de refrigerare, asigură o eficienţă energetică optimă și costuri reduse. Zgomotul emis de aceste compresoare este foarte scăzut.