En vigtig faktor til sundhed og velvære er kvaliteten og friskheden på de madvarer, du indtager. Naturen tilbyder dig et perfekt spektrum af næringsstoffer: vitaminer, mineraler og makronæringsstoffer som kulhydrater, som bl.a. giver dig energi, øger din udholdenhed og forbedrer dit humør. Når madvarerne opbevares ved den rette temperatur og luftfugtighed, bibeholder de deres lækre friskhed og smag i meget længere tid.

Efter en lang dag på jobbet har du ofte brug for noget hurtigt, sundt og lækkert. Det er lige præcis det, du får med frisk frugt, en sprød salat eller en velsmagende portion grøntsager! Det gode ved denne spise er ikke bare, at du giver din sundhed et boost, men det forbedrer samtidigt dit humør! Det er dog vigtigt for denne type madvarer, at de opbevares korrekt, hvorved de bevarer de vigtige vitaminer og næringsstoffer. Madvarernes levetid defineres først og fremmest af friskhed og derefter opbevaringstemperatur samt luftfugtighed. Netop derfor har Liebherr udviklet sin BioFresh-teknologi, hvor temperaturen holdes lige over 0 °C, og hvor præcisionsteknologien sørger for, at klimaet holdes kontinuerligt jævnt.

Se vores video og lær meget mere om BioFresh fra Liebherr

Målrettet luftfugtighed

Justeringen af luftfugtigheden i BioFresh-skufferne gør det muligt at lave individuelle indstillinger i DrySafe- og/eller HydroSafe-skufferne.

DrySafe-skufferne med en lav luftfugtighed er ideelle til opbevaring af kød, fisk og mejeriprodukter. Når madvarerne opbevares i dette forholdsvis tørre miljø, bibeholder de deres smag i meget længere tid end i et traditionelt køleskab. Fx kan vildt, lam, okse-, svine- og kalvekød holdes friske i op til 7 dage i Liebherr DrySafe sammenlignet med kun 1 dag i et traditionelt køleskab.

Frugt og grøntsager opbevares derimod bedst uemballerede og under perfekte forhold i BioFresh HydroSafe-skuffen med høj luftfugtighed. Frugt og grønt har et højt vandindhold, og dette bør bevares under opbevaring. Når HydroSafe-skuffen er fyldt, skabes der et miljø med et fugtighedsniveau på op til 90 %, hvorved fugtigheden i madvarerne bevares, og derved holdes de sprøde og friske i længere tid.

Liebherr BioFresh app

BioFresh-appen giver dig bl.a. nyttig information om madvarer og deres opbevaring, herunder vitaminindhold og en holdbarhedssammenligning mellem opbevaring i et traditionelt køleskab og Liebherr BioFresh. Det har aldrig været lettere at få adgang til næringsoplysninger om frugt, grønt, kød, fisk og mejeriprodukter. Vitamin- og mineralindholdet i op til 130 forskellige madvarer kan ses ved blot at trykke på skærmen, og du kan ydermere søge efter yndlingsmadvarer eller efter madvarer, der indeholder specifikke vitaminer.

Bare søg efter “Liebherr BioFresh” på iOS og Android. For en mere detaljeret information omkring  Liebherr BioFresh-teknologien, kan du besøge vores BioFresh website.

Hvis du har en oplevelse, du gerne vil dele med os omkring opbevaring af madvarer, skal du endelig bare skrive i kommentarfeltet nedenfor eller lave et indlæg på vores Facebook.