Opbevaring af madvarer i køleskabet kan være noget af en opgave, idet temperaturen varierer og luftfugtigheden ikke er konstant. Derfor tilbyder traditionelle køleskabe i det lange løb ikke optimale opbevaringsforhold. Løsningen er et Liebherr BioFresh-køle-/fryseskab, hvor madvarerne holdes friske. I denne artikel giver vi dig 5 gode grunde til, hvordan BioFresh-teknologien kan give dine madvarer ”et frisk pust”.

BioFresh er teknologien for skarpsindige og sundhedsbevidste forbrugere. Med BioFresh holdes dine madvarer friske betydeligt længere set i forhold til et traditionelt køleskab. For at sikre madvarernes friskhed skal temperaturen holdes præcist lige over 0 °C, samtidig med at luftfugtigheden er perfekt svarende til indholdet. I traditionelle køleskabe holdes temperaturen som regel på +4-5 °C, hvilket ikke er ideelt for hverken frugt, grønt, kød, mejeriprodukter, fisk eller skaldyr. Ønskes en længere friskhed, hvor madvarerne bevarer sine vigtige mineraler og vitaminer samt sit appetitvækkende udseende i længere tid, bør de opbevares i Liebherr BioFresh. Hermed minimeres ydermere madspild, og du opnår samtidigt en økonomisk besparelse.

Hvad kan Liebherr BioFresh gøre for dig?

Liebherr BioFresh er ikke blot lig med længere friskhed af dine madvarer. Der er mange fordele ved et køleskab med BioFresh, og de relaterer ikke alle til de madvarer, der ligger i dem.

Her finder du en liste med fem grunde til hvordan, BioFresh kan medvirke til en sundere og sjovere hverdag.

  • Økonomisk besparelse – Dine madvarer holdes friske betydeligt længere, hvilket giver dig muligheden for at få dem brugt. Dette reducerer madspild og sparer samtidigt dig penge. Det betyder ydermere færre indkøbsture, hvilket eliminerer risikoen for impulskøb.
  • Mere fritid – Med friske madvarer med en længere holdbarhed, får du mere tid i den travle hverdag, idet du kan reducere antallet af ugentlige indkøbsture. Det betyder med andre ord, at du kan planlægge tid til dig selv og til andre og sjovere gøremål.
  • Ro i sindet – Færre indkøbsture samt mindre madspild har en stor betydning for miljøet i en verden, hvor forurening spiller en større og større rolle. Men hvis vi alle gør en indsats for vores miljø, kan vi påvirke det positivt, og det er med til at give ro i sindet.
  • Bedre helbred – Undersøgelser har vist at madvarer, der opbevares i Liebherr BioFresh indeholder en større mængde vitaminer og mineraler, hvilket er gavnligt for dit helbred.
  • Den fulde smagsoplevelse – Friske madvarer giver ikke blot din sundhed et boost, men smager samtidigt bedre. Derfor – jo længere dine madvarer forbliver friske – jo mere fornøjelse for dine smagsløg med den fulde smagsoplevelse.

Se madvarernes holdbarhed via Liebherrs BioFresh App

Via App Store og Google Play kan du downloade vores BioFresh app og få meget mere information om BioFresh og madvarernes forlængede holdbarhed.

Du kan se det fulde Liebherr BioFresh-sortiment på vores website eller besøg din lokale forhandler for råd og vejledning af butikspersonalet.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os. Brug kommentarfeltet nedenfor eller skab et indlæg på vores Facebook