slider BioFresh
Mere fugtighed eller mindre – det afhænger af, hvad der passer bedst! DrySafe og HydroSafe i Liebherrs BioFresh-produkter giver de optimale opbevaringsforhold for forskellige typer mad.

Det anslås, at omkring 40 % af maden i USA går til spilde. Kan du huske sidste gang, du handlede ind og fyldte lagrene op med frugt, grønt, fisk eller kød? Og kan du huske, hvordan det alt sammen efter et par dage i køleskabet ikke længere var særligt frisk og indbydende? Det skete sandsynligvis, fordi maden blev opbevaret i et uegnet miljø. Når friske madvarer opbevares ved de rette forhold, kan de gemmes og nydes i meget længere tid. De bevarer både næringsindholdet (vitaminer, mineraler og sporstoffer) OG smager godt!

Liebherr BioFresh DrySafe og HydroSafe gør det muligt at skabe optimale opbevaringsforhold. Sammenlignet med et almindeligt køleskab bevares vitamin- og mineralindholdet i frugt, grønt, kød, fisk og mælkeprodukter i meget længere tid ved opbevaring i en BioFresh-skuffe ved det korrekte fugtighedsniveau på lige godt 0 °C.

BioFresh skaber et “skræddersyet friskhedsmiljø” for maden. Lad os finde ud af hvordan.

Optimal opbevaring: Ost, kød og fisk skal opbevares i DrySafe. HydroSafe er perfekt til frugt og grønt.

Optimal opbevaring: Ost, kød og fisk skal opbevares i DrySafe. HydroSafe er perfekt til frugt og grønt.

 

DrySafe er med det lave fugtighedsniveau og den lave temperatur perfekt til opbevaring af fisk, kød og mælkeprodukter. Madvarer med lavere vandindhold end frugt og grønsager kan opbevares i din Liebherrs DrySafe. Vigtigt: Alle madvarer, der opbevares i DrySafe, skal være pakket i lufttæt emballage, så de ikke udtørrer. DrySafe har ingen skyder til regulering, hvilket gør det nemt at identificere den i dit BioFresh-produkt.

Den skyderkontrollerede HydroSafe (“hydro”= “fugt”) er ideel til opbevaring af frugt og grønt. Disse madvarer har et højere vandindhold end ost eller kød. Du kan bruge skyderen til at justere fugtigheden. En tommelfingerregel: Jo flere madvarer, du opbevarer i BioFresh HydroSafe, jo mere skal skyderen åbnes, så fugten kan cirkulere. Dråbesymbolerne på skyderen hjælper dig med at finde det rette fugtighedsniveau. Én dråbe betyder lav fugtighed, mens flere dråber betyder højere fugtighed.

Download vores BioFresh-app til din smartphone fra Apple App Store, Google Play eller Microsoft Store – den fortæller dig, hvilken BioFresh-skuffe du skal bruge, og hvor lang tid madvarerne typisk kan gemmes.

Madvarer, der opbevares i HydroSafe, skal være uden emballage, så luften kan cirkulere ordentligt. Du har sikkert set salat “svede” i plastposer, når den opbevares i frugt- og grøntskuffen. Disse madvarer skal kunne ånde. Måske har du set til markeder, at salat er pakket i papirsposer i stedet for plastposer.

Få mere at vide om BioFresh i vores video:

Har du spørgsmål til DrySafe eller HydroSafe? Kontakt os. Brug kommentarfunktionen under dette indlæg, eller start/deltag i diskussioner med os i de sociale medier.