Liebherr EWTgb 3583 vinder IF Design Award

Liebherr EWTgb 3583 vinkøleskabet har vundet den prestigefyldte og eftertragtede iF Design Award 2018.

iF Design Award har igennem de sidste 65 år været et globalt anerkendt mærke, når det kommer til fremragende design. Dette eftertragtede kvalitetsmærke er en af de vigtigste designpriser i verden.

En uafhængig international jury bestående af 63 eksperter undersøgte i 2018 mere end 6.400 bidrag fra deltagere i 54 lande for at finde de rette vindere, der står formår at kombinere form, funktionalitet og bæredygtighed.

Liebherr EWTgb 3583 løb af med sejren, idet vinskabet kunne imødekomme selv de strengeste æstetiske krav.

Designkvaliteten kommer til udtryk på flere områder med TipOpen-teknologien, den tonede glasdør med hvid eller sort ramme samt multitemperaturindstillingen, som er ideel til opbevaring af forskellige vine samtidigt. Skabet passer ydermere perfekt ind i det grebsfrie køkkenmiljø.

Indeklimaet er perfekt grundet det aktive kulfilter, der holder luften ren og fri for lugte. I skabet er der plads til 83x 75cl Bordeaux-flasker. Kvalitetstræhylderne sikrer den optimale opbevaring og takket være det specielle glas og LED-belysningen er vinskabet EWTgb 3583 yderst energibesparende. Med døralarmen og børnesikringen sikres du, at skabet altid opretholder den helt perfekte serveringstemperatur på dine vine.

Skabet er udstyret med 2 temperaturområder, hvori temperaturerne indstilles uafhængigt af hinanden mellem +5°C og +20°C. Herved kan man i et skab med 2 temperaturzoner samtidigt opbevare hvid- og rødvin ved den helt rigtige serveringstemperatur. Men også langtidsopbevaring af en stor mængde vin gøres under ideelle forhold. Med de forskellige størrelser temperaturzoner og de justerbare temperaturer er skabet egnet til opbevaring af enhver vin.