Liebherr fryseskabene SGN 3036 og SGNef 3036 har for andet år i træk vundet ”Bedst i test” fra Forbrugerrådet TÆNK og dets svenske sidestykke Råd & Rön. Skabene skiller sig i testen særligt positivt ud på områderne: Samlet funktion, Frysekapacitet, Brugervenlighed, Installation og Støj.

Derfor er Liebherr Bedst i test

Forbrugerrådet TÆNK og Råd & Rön udfører udelukkende uvildige tests, hvilket betyder, at de selv udvælger og køber produkterne, hvorefter de laver en grundig test. Udvælgelsen gøres ud fra de produkter, der er mest solgt på markedet, og for at sikre det bedste resultat samarbejder de med eksperter fra hele verden. Testen foretages i forhold til gældende standarder og med dig i højsædet, så du er sikret et apparat, der matcher dine behov fra køb til opstilling og brug.

Liebherr fryseskabene klarer sig utrolig godt på alle testparametre og bliver derfor Bedst i Test i 2017 og 2018. Skabene holder de korrekte temperaturer i hele skabet, også selvom den omgivende temperatur reduceres. De er ydermere i stand til at holde temperaturen i skabet på under – 9 °C i mere end et døgn i tilfælde af strømsvigt, hvilket er væsentligt bedre set i forhold til alle de andre fryseskabe i testen. Fryseskabene er støjsvage og brugervenligheden får overall topkarakterer. Brugsanvisning er let læselig og forklarer tydeligt brugen af skabene. Selve opstillingen klares nemt via transporthjul og håndtag. SuperFrost-funktionen sørger for en hurtig indfrysning og regulerer selv tiden efter behovet, så fryseskabet automatisk vender tilbage til et lavere energiforbrug. Med en samlet bedømmelse på hele 80 % fra TÆNK* vinder Liebherr stort over tætteste konkurrent med
71 %.

Find forhandler

Hos din lokale Liebherr-forhandler kan du se og opleve et stort sortiment af Liebherrs innovative køle-/fryseskabe. Her kan du få ekspertviden og vælge det skab, der matcher dine behov. Skriv en mail til os på [email protected], hvis du ønsker at vide, hvor din nærmeste Liebherr-forhandler befinder sig.

 

Hvis du har nogle spørgsmål omkring Liebherr, er du meget velkommen til at skrive til os! Benyt kommentarfeltet nedenfor eller lav et indlæg på vores Facebook.

 

*Kilde: Tænk / Fryseskabe