Vi har alle fastlagte planer – nogle dagligt, andre ugentligt, hver 14. dag eller månedligt. Når vi har et lille pusterum, bliver det jævnligt brugt på indkøb. For nogle er det lig med vigtig ”alenetid”, mens det for andre bare skal “overstås”.

Men uanset hvordan vores indkøbsmønstre ser ud, har vi alle det samme mønster, når vi kommer hjem med vores nyligt indkøbte madvarer. Vi åbner raskvæk dørene til køle- og fryseskabet, mens vi sorterer indholdet i skabene – for derefter at ligge nye varer ind. Alt imens vi gør dette, udsættes køle- og fryseskabet samt dets indhold for varm luft. Det kan derfor ikke undgås, at der opstår temperatursvingninger.

Hos Liebherr erkender vi dette faktum, og tilbyder dig SuperCool og SuperFrost-teknologien, som både takler temperatursvingningerne og sørger for optimale forhold for dine madvarer.

Sådan virker SuperCool og SuperFrost

Størstedelen af vores sortiment er udstyret med denne teknologi, hvor temperaturerne reduceres til +2°C i køleskabet og -32°C i fryseskabet. Skabene vender automatisk tilbage til normal drift efter endt programmering. Aktiveres SuperCool og SuperFrost inden indkøbsturen, sikrer de lavere temperaturer en hurtigere køling/indfrysning af friske madvarer og vil ydermere forhindre, at temperaturen stiger væsentligt inde i skabet, mens døren står åbent. Sidst men ikke mindst sikrer det, at varmen fra de friske madvarer ikke overføres til de frosne madvarer.

Vi ved godt, at dette kan virke som en mindre detalje i den store helhed, men med Liebherrs unikke og energieffektive SuperFrost- and SuperCool-teknologi skabes der et optimalt klima inde i skabet, som giver dine madvarer de bedste opbevaringsforhold, hvilket også reducerer risikoen for for hurtig fordærvelse af dine madvarer.

Du bør derfor have dette i mente næste gang, du skal købe et køle- eller fryseskab. Besøg din nærmeste Liebherr-forhandler og lad dig inspirere af SuperCool og SuperFrost. På vores Liebherr hjemmeside kan du se det fulde sortiment af lækre og brugervenlige køle-/fryseskabe.  Det er ikke blot et køle-/fryseskab – det er et Liebherr!