Dommerpanelet har tildelt Liebherr German Design Award 2019 for to af vores produkter. Dette er en af de mest anerkendte og højtrespekterede designkonkurrencer i verden.

Liebherr er kåret til vinder for BluPerformance Side-by-Side-løsningen SBSes 8486 og det integrerbare vinkøleskab EWTgb 3583.

Vi er utrolig beærede over at have modtaget denne pris for vores apparater fra sådan et højrespekteret dommerpanel. Vi ser dette som en konstatering for vores kontinuerlige bestræbelser på at fremstille innovative køle-/fryseskabe, som ikke blot er funktionelle og brugervenlige, men som også opfylder de højeste designkrav og endda sætter nye standarder”, sagde Günther Sproll, marketingschef hos Liebherr-Hausgeräte Ochsenhausen GmbH.

Derfor vandt SBSes 8486

At blive kåret som vinder for fremragende designkvalitet er et symbol på taknemmelighed for designarbejde, som demonstrerer særdeles vellykkede features og/eller løsninger – en pris, der hædrer virksomhedernes og designernes engagement. Juryen giver årsagen til prisen: “SBSes 8486 er ikke kun et køle-/fryseskab, men et funktionelt alt-i-ét apparat med et avanceret, moderne design. Et stilrent designprodukt, der vil give et strejf af elegance til ethvert rum.”

Bagom German Design Award

Den tyske designpris er den mest prestigefyldte internationale pris tildelt af det tyske designråd. Siden 2012 er produkter inden for produkt- og kommunikationsdesignområdet blevet tildelt priser på årlig basis. Juryen for den tyske designpris består af designeksperter fra forskellige fagområder. De kommer fra erhvervslivet, uddannelses- og videnskabssektoren samt designindustrien og er anerkendte eksperter inden for deres område.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor eller skrive et indlæg på vores Facebook.