IMG_6836-721x400

Господин Гюнтер Шпрол, маркетинг мениджър на Либхер Домакински уреди, получава престижната награда CHIP от Волфганг Паулер.

Още един страхотен успех за Либхер Домакински уреди!

Тази година подразделението на концерна Либхер спечели „CHIP-Leserwahl„. Това е награда на едноименния немски сайт, която се присъжда след анкета на потребители, които оценяват различни марки в отделни категории.

Около 10 000 CHIP потребители са участвали в тазгодишната анкета и са избрали Либхер в категорията „Хладилници“ за №1 като така марката става „производител на годината за 2016/2017“ в класацията на престижното издание – 24,8% от гласовете са отчетени за Либхер!

Попитани за причините да изберат Либхер за №1 при хладилниците, анкетираните участници посочват на първо място надеждността и удобството.

За Либхер този успех за пореден път показва силата, авторитета и високия производствен стандарт на марката и, че нашите клиенти идентифицират домакинските ни уреди с обещанието, което даваме в слогана си, а именно: Качество, Дизайн и Иновации.

Още едно доказателство за това е, че резултати от това проучване на пазара показват, че повечето клиенти, които вече имат хладилник Либхер, биха заменили стария си такъв със същата марка или биха добавили към домакинството си отново модел на Либхер.