Всички харесваме уредите за вграждане, заради тяхната безупречна елегантност, ненатрапчивост и красота. Но освен естетиката, знаете ли кои са онези 20 основни характеристики, с които хладилниците за вграждане на Либхер ще допринесат за удобството в дома ви?

Качество до последния детайл на уредите за вграждане Либхер осигуряват следните технологии и характеристики:

 1. BioFresh

Плодовете, зеленчуците, месото, рибата и млечните продукти остават свежи значително по-дълго време в отделението BioFresh. Съхранявани при температура малко над 0 ° C, млякото, месото и рибата се запазват за много по-дълго време в отделението DrySafe (с ниска влажност), докато плодовете и зеленчуците се съхраняват най-добре в отделението HydroSafe (с висока влажност).

 1. Рафтове GlassLine

Завършени с лайсна от неръждаема стомана, нашите рафтове за съхранение от сатинирано стъкло GlassLine са устойчиви на надраскване, здрави и лесни за почистване.

Възможност за практично приложение предоставя разделящия се на две части стъклен плот с възможност предната му половина може да се плъзне под другата, за да позволи съхранението на по-високи продукти или съдове.

 1. Интегрирана поставка за бутилки

Формованият рафт за бутилки в уредите за вграждане Либхер лесно може да бъде сменен със стандартен стъклен рафт за допълнително съхранение.

 1. VarioBox

Двете изваждащи се кутии VarioBox улесняват сортирането и съхранението на малки хранителни продукти и позволяват добрата им видимост.

 1. VarioSafe

VarioSafe е идеален за по-малки бутилки и бурканчета. Така по-малките продукти са подредени и лесно-достъпни.

 1. VarioSpace

Практична система за бързо осигуряване на допълнително пространство. Рафтовете от „safety glass“ във фризера могат да бъдат свалени, за да се създаде повече пространство, когато e необходимо, за да поставите по-големи продукти.

 1. Прозрачни чекмеджета

С прозрачните чекмеджета можете да намерите всичко само с един поглед. На фризерното чекмедже има и таблица с препоръчителните срокове за замразяване на различните храни.

 1. Елегантна колона с LED осветление

LED осветлението е по-надеждно, по-елегантно и по-енергийно ефективно. Светодиодната колона осветява вътрешния интериор и е красиво вградена в обшивката на хладилното отделението.

 1. Качествено осветяване на вътрешното пространство

Интензитетът на светлината от няколкото LED светлини се увеличава нежно при отваряне в серията Либхер Premium. Избрани модели в гамата PremiumPlus включват LED осветление в отделенията BioFresh и фризерната част, както и вградени светлинни колони в хладилника.

 1. Електроника MagicEye Controls

Температурата и останалите функции могат да се регулират чрез нежно докосване. Температурата се изобразява в MagicEye чрез цифровото показание на LCD дисплея.

 1. IceMaker

Бъдете готови за всеки повод с необходимото количество лед.

Предлагат се два варианта на ледогенератори, свързани директно с водопроводната мрежа или оборудвани с воден резервоар (SICN 3366)

 1. FrostSafe

Охлаждането е равномерно под и над всяко чекмедже с помощта на системата FrostSafe. Шкафчетата във фризерната част са дълбоки, прозрачни и плътно прилягащи, за да няма разход на допълнителна енергия.

 1. NoFrost

С технологията на Либхер NoFrost вече не е необходимо ръчно да размразявате храните. Технологията NoFrost означава, че уредът никога няма да замръзне, тъй като храната се замразява динамично, а излишната влажност се изважда от фризерното отделение, преди да се е образувал скреж.

 1. SoftSystem

Вградената във вратата SoftSystem гарантира внимателно затваряне на вратата, дори когато е напълно заредена. Също така осигурява автоматично затваряне под ъгъл от 30 грдуса.

 1. Плавно затваряне на чекмеджетата със SoftTelescopic Rails

За да се осигури леко затваряне и да се избегне износване, BioFresh зоната и фризерните чекмеджета са оборудвани със SoftTelescopic релси.

Освен това, телескопичните релси осигуряват лесен достъп до продуктите.

 1. Технологията SuperCool

Чрез активирането на функцията SuperCool, непосредствено преди закупуването на голямо количество хранителни стоки, се понижава температурата в хладилното отделение.

SuperCool намалява температурата на хладилника до 2 ° C в продължение на 6 часа, след което автоматично превключва на нормален режим на работа.

 1. Технологията SuperFrost

Преди пазаруването, активирайте функцията SuperFrost, за да намалите вероятността от повишаване на температурата от по-топлите продукти.

SuperFrost автоматично се връща към нормална работа, след като достигне -32 ° C.

 1. DuoCooling

С двата напълно независимо регулируеми охлаждащи кръга температурата в комбинираните хладилник-фризери на Либхер може да се регулира точно и независимо в хладилното и фризерно отделение със системата DuoCooling.

 1. Гъвкавост на моделите за вграждане

Изберете от нашата гама  60 сантиметрови хладилници и фризери за вграждане за подплотов монтаж, за да създадете крайната си Liebherr интегрирана комбинация една до друга, която да отговаря на вашите нужди. Или комбинирайте по-големите луксозни хладилници от 91 или 75 см. Вашата кухня ще изглежда толкова величествена!

 1. PowerCooling технология

Мощната система PowerCooling осигурява бързото охлаждане на прясно поставените продукти и равномерната температура на охлаждане в цялото вътрешно пространство. При отваряне на вратата контактният прекъсвач на вратата изключва вентилатора, което спестява енергия.


Напълно скрити зад кухненски шкаф, хладилниците за вграждане на Либхер ще паснат на всеки дом. Вратичката на шкафа се монтира директно върху уреда с помощта на системата „врата върху врата“ (door-on-door), така че когато затворите врата на уреда той почти изчезва. Но не се тревожете, хладилникът ви все още е там!

Важно: Споменатите по-горе функции не са налични във всеки от хладилниците за вграждане на Либхер. Посетете нашия продуктов сайт за по-специфична информация за всеки модел.

Вижте още и двата начина за монтаж на уредите за вграждане Либхер.