На 10-ти март 2017 г. хладилниците Либхер от новото поколение BluPerformance – SBSbs 8673 и CBNPes 5758 ще получат престижната награда за продуктов дизайн iF 2017.

С деликатния си и изчистен интериор и екстериор, тези модели притежават неостаряваща елегантност, превръщаща ги в перфектното допълнение за кухнята и дома.


Моделът CBNPes 5758 BluPerformance хладилник с фризер, отразява водещото качество на материалите, перфекционизма на изработка на всеки детайл, както и удобството от Touchscreen електрониката.

При проектирането на своите домакински уреди Либхер се придържа към класическия дизайн, следвайки принципа да създава продукти, които притежават удобство, устойчивост и неподправен стил. Широкият 70 см. CBNPes 5758 – хладилник с фризер, и величественият SBS 8673, отговарят едновременно на най-високите естетически стандарти, а качеството на дизайна им си личи във всеки детайл: от изработката на благородната стомана и избора на висококачествени крайни материали и аксесоари, до стилните GlassLine интериорни елементи и вида на вратите.


Дизайнът включва и новите дръжки с интегриран механизъм на отваряне. По този начин отварянето на вратата никога не е било по-лесно. А иновативната концепция за LED осветление вградена в тези модели, предлага перфектната светлина за вътрешната част на хладилника.


BlackSteel SBSbs 8673 представя неподправен дизайн – необичайната черна стомана завършва със специален ефект на полиране, който придава едновременно изключителен и неостаряващ вид на хладилника.

Награждаването ще се проведе в BMW World в Мюнхен


Либхер ще получи награда iF Design 2017 за продуктов дизайн на официална церемония, която ще се проведе в BMW World в Мюнхен. Наградата iF Design е международно признат символ за отличие в дизайна от 1953-а година, и се организира от iF Industrie Forum Design.

Конкуренцията в надпреварата е жестока: победителите се избират измежду множество кандидати – около 60 прочути експерти от 20 държави оценяват продуктите по точно определен начин и строги критерии.