Изпитвате ли затруднения при закупуването на хладилник за вграждане?

Искате новият ви охладителен уред да притежава не само голям обем, но и да бъде оборудван с най-новите технологии, които ще ви позволят да запазите храната свежа за много по-дълго време? Искате хладилник, който да ви спестява неудобствата по обслужването му и заедно с това да имате на разположение и фризер, и място, в което да охлаждате любимото си вино?

А какво ще кажете за един огромен център на свежестта, който притежава всичко това?

Вземайки предвид желанията на нашите клиенти, разработихме решение, което съчетава в себе не само най-добрата технология на Либхер за охлаждане и замразяване, но и всички необходими удобства, удовлетворявайки и най-малките изисквания на нашите потребители.На международното изложение LivingKitchen 2017 представихме една чисто нова концепция за модулно хладилно оборудване, което ще ви позволи да свържете над 4 различни вида уреди в един огромен център на свежестта, предназначен за вграждане. Така вече може да комбинирате голямо хладилно отделение с голям фризер с NoFrost система, или пък да обособите над 4 отделни различни зони: BioFresh за ултра дълготрайна свежест на продуктите в допълнение с малък фризер, хладилник и дори отделен охладител за любимото ви вино (виж снимките).Благодарение на модулните комбинации броят на различните възможности за съхранение и охлаждане на разнообразни храни и напитки се увеличава драстично.

Предишните модели Side by Side на Либхер се състояха от два главни модула: хладилник и фризер. Сега вече може да разполагате с повече от цели 4 модула (виж снимката отгоре с 6 модула), всеки имащ свое собствено индивидуално предназначение според нуждите ви.

За да се елиминира образуването на конденз между отделните вградени уреди, заради различните температурни амплитуди в тях, в отделните модули на този свръх технологичен център на свежестта, има вграден нагревател, разположен в горната част или отстрани в стените.

Благодарение на този нов модел на Syde by Side нашите клиенти вече ще имат възможност да комбинират различни модели Либхер за вграждане, за да създадат своя индивидуална комбинация грижеща се за свежестта на любимите им храни и напитки.

Ако имате въпроси или коментари, пишете ни. Използвайте формата за коментари тук отдолу или се присъединете към нас в дискусията във Facebook.