Уредът на Либхер за темпериране на вино EWTgb 3583 получи голямо световно признание – той беше удостоен с престижното отличие iF Design Award. В следващите редове ще ви разкажем повече за неговите възможности и причините да бъде награден.

Новият модел на Либхер-Домакински уреди EWTgb 3583 представлява уред за вграждане, оборудван със специално стъпко и технология за отваряне TipOpen, има за цел да съхранява по най-добрия начин любимите ви вина. Отличието, което спечели този виноохладител по още един начин утвърди нашите собствени изисквания към качеството, дизайна и иновациите.

Das ist der Weintemperierschrank EWT gb 3583


EWTgb 3583  – тонирано стъкло, рамка по избор в черно или бяло. Това е идеалното решение за вграждане на климатизатор за вино  в модерни дневни и  кухни с мебели без дръжки. Достатъчно е само леко да докоснете  вратата, за да отворите уреда. Двете температурни зони могат да се настройват точно до градус на различни температури , подходящи за съхранение и на най-претенциозните вина. Филтър с активен въглен се грижи за перфектната атмосфера, пречиства въздуха и предпазва виното от неприятни миризми. Бутилките се разполагат удобно върху висококачествени дървени скари, а чрез клипс-системата за надписване имате бърз поглед върху всичките си запаси от вино.  Благодарение на специалното стъкло и LED-осветлението моделът EWTgb 3583 е освен това и много енергоефективен и Ви спестява разходи.

Към отличието iF Design Award


От 65 години наградата iF Design Award  е признато в цял свят отличие за марка и се дава за отличен дизайн. Почетната емблема за качество се числи към една от най-важните награди за дизайн в света. Жури в 63-членен състав, включващо независими международни експерти, избра носители на наградата измежду повече от 6 400 участници от 54 държави, които изпъкват с успешни комбинации между форма, функционалност и устойчивост.

Хареса ли ви статията? Абонирайте се за нашия бюлетин от тук, за да получавате свежите новини от Либхер директно в пощата си. Ако имате въпроси, пишете ни! Използвайте полето за коментари или се присъединете към нас и дискусията във Facebook.