Предимства на хладилниците с фризер Либхер от гамата Side by Side

Знаете ли какви са предимствата на огромните хладилници с фризер Side by Side? В следващите редове ще ви разкажем за изобилието от възможности на тези многофункционални уреди на Либхер. Сигурни сме, че ще останете приятно изненадани. Вижте защо:

Предоставянето на огромно пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки плюс иновативните технологии и изчистен дизайн, вложени в  уредите от гамата  Side-by-Side на Либхер, ще ви въведат в съвсем ново измерение – това на свежия свят на Либхер, свят, в който храната остава много по-дълго вкусна и здравословна.  

Това, което повечето хора не осъзнават на пръв поглед е, че хладилниците с фризер Side-by-Side всъщност са един завършен център за съхранение, съставен от два отделни уреда. Това, бъдете сигурни, дава много важни предимства…

Side-by-Side на Либхер: лесни за транспорт

Тъй като уредите Либхер от гамата Side-by-Side са съставени от две отделни части, те лесно могат да се транспортират и пренасят, особено на места, където има стълби или пространства с остри завои. Тази конфигурация от две части е значително предимство, особено пред т.нар. “американски side by side”, които обикновено са единични уреди с огромни размери.

Лесни за сглобяване (свързване)

След като се свържат, двете отделни части формират един цялостен, привлекателен и хармонично изглеждащ охладителен уред благодарение на различните фиксиращи точки и ленти за позициониране. Отделните части са оборудвани със система за регулиране на височината, така че да могат да бъдат оптимално интегрирани сред кухненски мебели по време на инсталацията.

Хладилник-фризерите Side-by-Sides разполагат с независими охлаждащи кръгове

Всеки отделен уред от центъра за съхранение на хранителни продукти Side by Side има своя собствена индивидуална охладителна верига и компресор, така че уредите да функционират напълно независимо един от друг. Ако евентуално възникне проблем с фризерното отделение, хладилникът ще продължи да изпълнява своите функции, без каквито и да е последици за храната в него.

Два охладителни кръга означава без прехвърляне на миризми

Тъй като тези хладилници с фризер на Либхер се състоят от два отделни уреда, различните миризми не могат да преминават между тях. Ако съхранявате храна в хладилника, която излъчва особено силна миризма, тя не може по никакъв начин да повлияе на замразените продукти, съхранени в съседното фризерно отделение, оборудвано с NoFrost система.

Slider_SBS_3_Liebherr

Възможност за множество комбинации

Гамата Side by Side на Либхер предлага невероятна гъвкавост със своите многобройни възможности за съхранение, които лесно могат да бъдат съобразени с личните предпочитания. Например: просторно хладилно отделение с или без BioFresh, голямо фризерно отделение с IceMaker, по-малко фризерно отделение, комбинирано със специално отделение за темпериране и съхранение на вино, или голямо BioFresh отделение. Каквото и да изберете, Либхер Side by Side ще бъде вашия доверен център на свежестта.

Ползите накратко:

Създадени да отговарят напълно на вашите специфични нужди и изисквания към начина ви на живот, уредите Side by Side могат да ви предложат перфектния център на свежестта за съхранение на любимите ви храни и напитки.

SBSes7165-21_gd
  • Фризер, оборудван с NoFrost технология. Благодарение на нея продуктите се замразяват динамично с охладен въздух и влажността на въздуха се отвежда навън. По този начин фризерното пространство никога не се заледява и хранителните продукти не могат да се покрият със скреж.
  • Icemaker – осигурява кубчета лед с най-добро качество за всеки повод.
  • BioFresh гарантира перфектния климат за изключително дълга свежест. При температура малко над 0°C и идеална влажност на въздуха плодовете и зеленчуците, както и месото и рибата запазват своите здравословни витамини.
  • Мощната система PowerCooling осигурява бързото охлаждане на прясно поставените продукти и равномерната температура на охлаждане в цялото вътрешно пространство. При отваряне на вратата контактният прекъсвач на вратата изключва вентилатора. Така се спестява ценна енергия и се предотвратява навлизането на топъл въздух отвън.
  • Интегрираната във вратата система SoftSystem омекотява движението при затварянето на вратата и гарантира особено меко затваряне дори и при цялостно натоварване на вътрешната част на вратата.
  • Отделение за темпериране на вино. Комбинираният хладилник-фризер Side-by-Side SBSes 7165 например, който е с шест климатични зони предоставя редица иновативни решения. В отделението за темпериране на вино вината могат да се съхраняват в двете регулируеми независимо една от друга зони между +5ºC и +20ºC.

Тези уреди не са изключителни само заради своите иновативни функции, характеристики и страхотен комфорт, те са изключителни и заради премиум дизайна, който ще е отличителна черта във всяка една модерна кухня.

Накрая, единствения въпрос, на който трябва да си отговорите е: кога ще решите да си вземете един и за себе си?