Е-мейл бюлетин на Либхер: получавайте всяка нова статия директно в пощата си

Журналистите често обичат да казват: „Няма нищо по-старо от вчерашната новина.“ Това не е нещо, което бихме искали за нашите читатели, затова разширихме безплатните услуги в нашия блог, така че да можем да ви уведомяваме по имейл, веднага щом публикуваме нова статия.

„Има ли начин автоматично да получавам мейл с всеки нов материал в блога на Либхер?“ – това е един от най-често задаваните въпроси към нашият екип, отговорен за Социалните медии. Днес спокойно можем да кажем, че отговорът е едно голямо ДА! Всъщност, подобна възможност е налична от доста време благодарение на RSS технологията, чрез която автоматично може да научавате за всяка нова статия.

Въпреки удобството ѝ, много от читателите нямат никаква представа как да работят с RSS емисии, а и не всеки използва специален четец за новини по този начин. Поради тази причина решихме да„ интегрираме имейл бюлетин в блога на Либхер домакински електроуреди.

Абонирането за нашия имейл бюлетин е много лесно

Абонирането за имейл бюлетина на Либхер не може да бъде по-лесно. Просто въведете съответното обръщение г-н или г-жа, името, фамилия и е-мейл адрес в съответните полета на формата, която се намира най-отгоре в страничната лента на блога. В нея добавихме и допълнителни опции, благодарение на които ще може да избирате дали искате да получавате известие за всеки нов материал или само веднъж седмично с последните ни публикации.

След като кликнете на синия бутон Абонирай се, ще получите имейл за потвърждение в рамките на няколко секунди. Ако не сте получили такъв до няколко минути, моля проверете в папка Spam на мейл клиента си. След като кликнете на линка за потвърждение на абонамента, ще започнете да получавате безплатния новинарски бюлетин от блога на Либхер директно в пощата си. Той ще съдържа приветстващ текст и разбира се обзор на най-новите ни публикации. Просто кликнете върху текста или изображението, за да прочетете цялата статия. Това е лесен начин да се уверите, че никога повече няма да пропуснете интересен материал от блога ни. Ако по някаква причина решите, че повече не искате да получавате нашият е-мейл бюлетин (ще работим усилено това да не се случи), може да се отпишете по всяко време. За тази цел всички писма в бюлетина съдържат линк, който може да използвате, за да направите това.

С нетърпение очакваме да се абонирате за нашия имейл бюлетин! Може да го направите и от този линк.

Имате ли въпроси или предложения свързани с блога на Либхер? Пишете ни! Използвайте полето за коментари тук отдолу или се присъединете към дискусията във Facebook.