От тази година Либхер Домакински уреди започна да предлага на своите клиенти нова, много по-достъпна концепция охладителни уреди, целящи да покрият още по-широк спектър от нужди и възможности. Моделите от тази нова серия (4 с ен. ефективност А⁺⁺ и 4 с ен. ефективност А⁺⁺⁺) са оборудвани с функции като NoFrost, DuoCooling, LED, GlassLine, много голям обем и други, за които ще стане въпрос в следващите редове:

Оборудването, което обединява тази нова практична концепция за съхранение на храни и напитки:


  • NoFrost – С NoFrost не се образува лед по вътрешното пространство и по продуктите.
  • DuoCooling – Двата независимо регулируеми охлаждащи кръга на технологията DuoCooling предпазват храната от изсушаване и от смесването на миризми.
  • Елегантното LED осветление се грижи за перфектното осветяване на цялата вътрешна част.
  • GlassLine – Висококачествено оборудване с рафтове от безопасно стъкло, лесни за почистване и устойчиви на натоварване.
  • Ергономично отваряне – Интегрираните във вратата дръжки позволяват ергономично странично отваряне от почти всеки ъгъл. По този начин се създава впечатление за компактност на кухненското пространство.“

Научете всичко за моделите от тази гама с ен. ефективност А⁺⁺⁺:

Научете повече и за моделите от гамата с А⁺⁺

Към тези модели могат да се закупят и допълнителни аксесоари като:


  • Кутия за масло -Благодарение на възможността за обслужване с една ръка красивата кутия за масло може да се транспортира удобно, хваната за капака, и да се отваря лесно. Добре обмислените пропорции в нея могат да се съхранява масло с различни размери. Тя е нечуплива и подходяща за миене в миялна машина и пасва за всички рафтове на Либхер.
  • Поставка за яйца – Вариативно използваемата поставка за яйца може да се разтяга и така да се регулира според количеството. Така например на нея могат да се съхраняват винаги сигурно до 20 кокоши яйца или като се обърне до 28 пъдпъдъчи яйца. Може да съхранявате яйцата и с острия връх надолу, за да се удължи трайността им.
  • Форма за лед с капак – Голямата форма за лед с капак може да се пълни удобно с вода благодарение на комфортния отвор за пълнене. Абсолютно плътният капак позволява сигурното и сухо транспортиране и поставяне на формата.
  • Металният рафт за бутилки е елегантно и практично място за напитки.

Вижте всички аксесоари за хладилници Либхер.