Технологията на Либхер – BioFresh е специално отделение, с което са оборудвани някои от моделите на хладилниците Либхер, в което се съхраняват пресни плодове, зеленчуци, месо, млечни продукти, риба и морски дарове при температура от около 0°C. Съхранявайки храната малко над точката на замръзване, тя ще продължи да бъде прясна за по-дълго време в сравнение с традиционните методи за охлаждане, които обикновено поддържат температура от около 4°C (плюс – минус 1°C). Това означава, че благодарение на BioFresh ще имате повече време да използвате закупените или отгледани от вас храни, което води до много по-малка загуба на храна и повече спестени пари.

Какво друго може да направи за вас BioFresh на Либхер?


Мислите, че по-дългото съхранение на храната прясна и свежа е всичко, което ще направи за вас тази технология? Помислете отново! Има още няколко предимства, които не се отнасят пряко до това, която съхранявате в това специално отделение.

Съставихме списък с най-важните 5 – тези, които ще допринесат за вашето по-добро здраве и по-приятен начин на живот. Да не забравяме и финансовите облаги…

  • Повече спестени пари – Хранителните продукти, съхранявани в BioFresh, ще останат пресни значително по-дълго време. Така ще ги използвате оптимално, без да се налага да изхвърляте храна. А по-редките пътувания до магазина ще ви спестят допълнително време и пари.
  • Повече време за нещата, които обичате – с подобна удължена свежест ще ходите много по-рядко до магазина. А в днешните задръствания знаем, че това означава много спестено време, което може да използвате за по-приятни неща от тази досадна „разходка“.
  • По-добра околна среда – по-малко изхвърлена храна означава по-малко замърсяване – както от отпадъците, които остават след нея, когато се развали, така и от изгорелите газове на колата ви, които ще спестите, защото няма да ви се налага да пазарувате толкова често.
  • По-добро здраве – пресните храни, съхранявани в хладилниците Либхер, оборудвани с отделение BioFresh, задържат ценните витамини и минерали по-дълго.
  • Повече удоволствие от свежия вкус на храната – прясната храна има не само здравословни ползи, но и много по-богат и приятен вкус. Така че, колкото по-дълго останат продуктите свежи, толкова по-дълго ще се наслаждавате и на вкусовите им качества.

Искате ли да разберете кои модели Либхер са оборудвани с BioFresh? Посетете този адрес!