Либхер не произвежда само хладилници! Вижте какво още създава компанията:

Със своите повече от 42 000 служители компанията създава технологичен напредък и в много други индустрии, освен хладилната техника. Мнозина не знаят, че освен един от най-авторитетните и големи производители на хладилници и фризери, Либхер е и сред най-големите производители и иноватори в света на строителни машини, крановете и земекопната техника.

Либхер се насочва към излизането на международния пазар още в края на 1950 г. Днес Liebherr Group се състои от повече от 130 фирми в над 50 страни в света, на всички континенти. Научете повече за цялото портфолио от индустрии, в които оперира компанията от видеото отдолу:Либхер – производител и на висококачествени строителни машини, кранове и много други!

Изобретяването на първия мобилен кулокран през 1949 г. също е дело на компанията Либхер.

В рамките на първото десетилетие от раждането си, малката строителна фирма на Ханс Либхер се утвърждава и като производител на строителни и много други промишлени продукти, наред с висококачествените хладилници и фризери. Благодарение на безспорното си качество, топ дизайн и добре обмислени решения осигуряващи оптимален комфорт на потребителя, Либхер продължава да е един от лидерите на пазара за хладилници и фризери със своите произведени и продадени над 2.2 млн уреда за 2016 г (от тях над 917 хиляди са произведени в България, което прави завода у нас най-големия производител от всички заводи на Либхер за охладителна техника).

Като експерт в охлаждането и замразяването вече над 60 години Либхер не спира да създава нови технологии и разработки като например най-новата гама BluPerformance – новото измерение на свежестта! Всички уреди Либхер с технологията BluPerformance притежават най-висок енергиен клас A+++/-20%. За потребителя това означава по-свежа храна с още по-ниска консумация на енергия, по-тих режим на работа и още по-голямо пространство за любимите продукти.

Либхер и хладилниците за дома и промишлеността!


Освен домакински уреди, Либхер предлага и професионални охладителни уреди и индивидуални решения за търговски цели. Компанията произвежда широка гама от хладилници и фризери със специални режими на охлаждане, интелигентно оборудване за лаборатории, охладителни уреди за професионални кухни и ресторанти и др. Вижте още по темата и: На Analytica 2016 Либхер представи прототип на смарт фармацевтичен хладилник с ново поколение свързаност

Но това ли е всичко, което създава Либхер?

С видеото, което ви показахме в началото на статията искахме да отговорим най-изчерпателно на този въпрос, показвайки ви всичко, което създава компанията.

Ако все още не сте го гледали, седнете удобно и се насладете на почти 10 минутното представяне на това, което представлява фирмената група Liebherr. Приятно гледане!

Хареса ли ви статията?

Споделете я в любимата си социална мрежа от бутоните отдолу. Благодарим!