Автоматичната функция на Либхер – SuperCool

Пазаруването е приключило и е време за парти! А хладилниците Либхер, оборудвани с функция SuperCool вече са охладили оптимално вашите салати, изискани хапки и напитки, запазвайки превъзходния им аромат и вкус.

Уважаеми читатели, от време на време получаваме запитвания с молба да обясним какви са техническите характеристики и специфични функции на уредите Либхер – какво означават и какво всъщност правят. Поради тази причина в днешната статия ще ви разкажем най-важното, което трябва да знаете за системата SuperCool.

Представете си, че ще организирате парти и подготовката е почти приключила. Аранжирали сте салатите, декорирали сте предястията и моментът за сервиране се задава. Остава само да запретнете ръкави и да помислите за подредбата на масата. Това обикновено се прави няколко часа преди събитието, за да си спестите време и да намалите с още едно нещата, за които да се притеснявате. А също така ще позволи на приготвения от Вас с толкова желание бюфет да разполага с достатъчно време, за да се охлади оптимално.

Тук е мястото, където системата  SuperCool идва на помощ.

В зависимост от уреда, след като се включи тази опция, температурата започва бързо да се понижава до +2°C – идеалната среда за бързо охлаждане на продукти. SuperCool е само времево контролирана функция и когато се активира действието й продължава около 6 часа. През този период уредът работи на най-ниска температура и с включен вентилатор, като храната и напитките се охлаждат възможно най-бързо, без да се замразяват. Така те ще  бъдат в перфектно състояние за самото парти.

Други ползи на системата SuperCool

SuperCool_lightbox (2)

Това е символът за SuperCool на уредите Либхер, които разполагат с тази функция

  • Всяко отклонение на температурата в хладилника се отразява върху качеството на храните в него; това настъпва например ако се сложат „топли“ продукти. Aвтоматиката SuperCool способства за „понижаване на температурата“ / според уреда  2° C, +3° C, +4° C / и за по-бързо охлаждане.
  • След като веднъж активирате системата, хладилникът автоматично ще се върне към нормалната си работна температура след 6 или 12 часа, в зависимост от модела. Няма нужда да изключвате функцията ръчно. Така че, когато я активирате, няма за какво повече да се тревожите.

Студените напитки и  добре охладеният бюфет са важна част от рецептата, която прави важните събития успешни. Автоматизираната функция на Либхер SuperCool ще ви помогне да направите партито си не просто добро, а „super cool.“

Имате ли някакви въпроси или коментари относно системата SuperCool? Пишете ни! Използвайте полето за коментари, което ще намерите веднага след статията, или се включете в дискусията с нас във Facebook.