Има достатъчно добри причини, поради които си струва да изберете хладилник или фризер с марката Либхер. В следващия кратък преглед сме извадили десетте най-важни аргументи, доказващи точно това.

Ако е дошло времето да си купувате нов хладилник или искате да смените стария, бихме искали да ви дадем няколко практични съвета. Преди това обаче, нека ви зададем следния въпрос: „Искате да си купите просто хладилник или искате да си купите Либхер? Ако отговорите положително на втория въпрос, то вие ще сте направили не просто добър, но и правилен избор в много отношения.

И въпреки, че хладилниците и фризери Либхер вероятно имат малко по-висока цена, те не включват в себе си единствено много доброто качество и най-удобните функции, а също и страхотен дизайн, от който не бихте искали да лишите кухнята си. Това е така, защото чрез закупуването на уред с емблемата на Либхер, вие всъщност си купувате факта, че ще получите качество, дизайн и иновации. Но нека започнем от самото начало…

10 причини да изберете хладилник или фризер Либхер

1. Повече от 60 години опит и експертиза в охлаждането и замразяването

Като специалист в производството на хладилници и фризери в няколко държави: Германия, Австрия, България и Малайзия, компанията развива своето ноу-хау вече над 60 години в съответствие, не само с изискванията на пазара, но и развивайки свои собствени иновативни продуктови решения. Вашето доверие, както и нашите клиенти са нашият ежедневен стимул да продължаваме да работим върху развиването на качествата на уредите, които произвеждаме.

Инженерите ни не разработват хладилници от днес, за да продаваме печки утре – те са доказани експерти в охлаждането, замразяването и свежестта, вложили страстта и опита си във всеки от нашите уреди. Защото, за разлика от Либхер, нито един друг голям производител в областта на охлаждането не може да се похвали, че за своя първа доверена марка уред, потребителите най-често избират именно немската семейна компания.

Искате ли да научите цялата история, вижте: От строителни машини към хладилници: Как Либхер се превърна в специалист по охлаждане и замразяване?

2. Най-добрите материали и компоненти + 10 годишна наличност на резервните части

За да гарантираме надеждността на всички наши продукти, използваме само най-висококачествените материали и компоненти в производството – не само части, но и оборудване. Въпреки това, в самия процес на производство, всеки уред интензивно се изпитва за своите качества и функционалност, преди да попадне в търговската мрежа.

Тъй като уредите ни непрекъснато се подобряват, а всички компоненти, педантично изработени до най-малкия детайл, редовно се оптимизират, ние гарантираме, станалото вече пословично качество на Либхер и висока устойчивост на нашето оборудване. Ако все пак се наложи подмяна на резервна част, спокойно може да се обърнете към нашия сервиз.

При нас може да получите и оригинални резервни части с немско качество на Либхер и в повечето случаи за период до 10 години след излизането на съответния модел. Някои части са налични дори и за по-дълго време, за да може да продължавате да се наслаждавате безпроблемно на уреда си Либхер.

Подобно съхранение на такъв обем резервни части и логистиката свързана с тях, струва много, но това разбира се е нещо естествено за премиум марка като Либхер. Широката мрежа от оторизирани сервизни центрове гарантира оптималната грижа за вашия уред – нещо, което ви дължим като авторитетен производител на домакински уреди. За вас това означава оптимално ниво на комфорт, безопасност и спокойствие.

3. Иновативен дизайн и елегантност

CBNPgb3956-21_M1_V1

Висококачествени материали и класически форми – тази уникална комбинация допринася за постигането на високите стандарти, с които се отличават хладилниците и фризери Либхер.

Независимо дали става въпрос за уредите тип Comfort или Premium, комбинацията от най-висок клас неръждаема стомана с подходящата електроника за управление и елегантния интериор, гарантират елегантност, която вдъхновява отново и отново.

Тези характеристики не са присъщи само на домакинските ни уреди. Също така можете да ги откриете и в професионалното оборудване, което предлагаме. Освен това, специалните повърхности, които влагаме в производството, като черната стомана и стъклото, правят от уредите Либхер едно страхотно визуално преживяване.

4. Лесен монтаж и перфектно затваряне

Инсталацията и монтажът на нашите уреди са съвсем лесни: ние гарантираме, че те са безопасни и стабилни при монтаж във вашата кухня. Благодарение на това функционират оптимално, а вратите им се затварят перфектно, за да бъде охлаждането максимално ефективно.

Специално за монтаж на уреди за вграждане подготвихме материал: Фиксирана или плъзгаща врата: двете възможности за монтаж на уреди за вграждане Либхер

5. Отговорна и дългосрочна политика спрямо клиента и околната среда

Гледаме на нашите клиенти и продукти в дългосрочен план, поддържаме високи стандарти и провеждаме политика свързана с опазването на околната среда – дори и в отношенията с нашите доставчици.

При проектирането на хладилниците и фризерите, ние не мислим само за дизайна и функциите, а действаме по много по-устойчив начин, обръщайки сериозно внимание на компонентите, които влагаме и тяхното надеждно и дългосрочно функциониране. Всичко това осигурява най-добрата енергийна ефективност в уредите, които произвеждаме. Пластмасите, които влагаме могат да се рециклират, а всички производствени процеси са насочени към оптималното използване на ресурсите.

В завода ни в България например, е изградена система, при която остатъчната топлина от машините се използва за отопление през зимата. Освен това, всички наши производствени бази са сертифицирани по международните стандарти за управление на околната среда ISO 14001.

Още за политиката ни за опазване на околната среда:

6. Разполагаме с широка гама икономични и ефективни модели с енергиен клас A+++

Чрез използването на съвременна електроника, съчетана с ефективни охлаждащи системи във всички свои продуктови групи, Liebherr предлага атрактивни и супер икономични хладилници и фризери, оборудвани с най-високите класове енергийна ефективност. Това означава не само „Най-добри в класа си“, но и устойчиви иновации. В тази връзка, на изложението IFA 2013, Либхер представи модел, който притежава по-добра енергийна ефективност от най-добрия енергиен клас A+++ като добавя още 20% спестена електроенергия над него.

Това предпазва не само околната среда, но и портфейла ви.

7. Технологията BioFresh, осигуряваща много повече свежест на храната, също идва от Либхер.

Само Либхер притежава истинската, патентована технология BioFresh, която гарантира перфектния климат и трайна свежест за храната, която съхранявате в хладилника. При температура малко над 0°C и идеална влажност, плодовете и зеленчуците, месото, рибата и млечните продукти запазват витамините си, аромата и апетитния си външен вид много по-дълго, отколкото в конвенционален охладителен уред. Освен всичко друго, това ще ви спести пари от по-честото пазаруване, заради развалена и изхвърлена храна.

8. NoFrost технологията гарантира дългосрочна свежест и осигурява свобода

Благодарение на тази система повече няма да ви се налага да размразявате хладилника си, разполагайки с повече време за други, по-приятни неща. За осигуряване на дълготрайна свежест уредите, оборудвани с NoFrost система, предлагат абсолютно професионално охлаждане от най-високо ниво.

Заледяването по храната се получава от навлизането на топъл въздух в охладеното пространство + наличната влага. А чрез тази система, фризерът или хладилникът ви с NoFrost винаги ще са освободени от лед.

Научете повече за технологията от тази статия.

9. Независими институти също потвърждават отличното качество на Либхер

Изключителният дизайн и качеството на уредите ни многократно са потвърждавани от независими институции. Така през 2012 г. Liebherr бе избран за авторитетна част от брандовете, наградени с приза Plus X Award, който се връчва на най-висококачествените марки. А през 2014 получихме престижния печат за любим бранд от потребителите – „Favorite brand Gold“.

Освен това, нашите продукти редовно си тръгват с отлични оценки и награди от реномирания световен конкурс Reddot Award.

Вижте още по темата и: 

10. Независимо дали става въпрос за индивидуални клиенти или търговци, ние разполагаме с точната продуктова единица.

Дали говорим за свободно стоящи хладилници и фризери или вградени такива, независимо дали става въпрос за охлаждане, замразяване или и двете, в комбинация с перфектната среда за съхранение на пури и вино – със своята гама от над 200 модела, Либхер разполага с решение за почти всеки клиент.

И без значение дали клиентът ни е от частния или търговски сектор, ние ще предоставим ефективно решение, осигуряващо оптимално охлаждане и повече свежест.

Уважаеми читатели, след всичко, което изброихме до тук, какъв е вашия отговор на поставения в началото въпрос: Просто хладилник или по-добре Либхер?

Ако имате въпроси, пишете ни! Използвайте полето за коментари под статията или се присъединете към дискусията с нас във Facebook.