Liebherr-SBSes-8663

 

Ochsenhausen (Germania) 2017– Side-by-side-ul SBSes 8663 și combina frigorifică CBNPes 5758 au fost recunoscute ca având un design extraordinar  și au fost premiate cu Red Dot Award 2017 pentru Design de produs. Acest premiu este o semnătură a calității pentru un design bun și inovație: o marcă înregistrată ce delimitează și pune în valoare diferența de calitate pe plan mondial.

Juriul internațional de experți format din designeri desăvârșiți, maeștri respectați și jurnaliști profesioniști, a acordat râvnitul premiul din peste 5000 de participanți. Dintre acesția două aparate Liebherr, și anume Side-by-side-ul SBSes 8683 și combina frigorifică CBNPes 5758 au fost decorate pentru design-ul remarcabil.

Liebherr-CBNPes-5758

La Liebherr, design-ul are sarcina de a purta valorile de bază ale brandului și de a le face tangibile și vizibile. Un design plăcut și contemporan contribuie la farmecul brandului. Numeroase caracteristici de design specifice brandului Liebherr, cum ar fi formele în jurul ușilor și mânerelor sau design-ul interiorului, au avut ca rezultat o linie distinctă de design Liebherr. Design-ul oferă produselor o identitate, devenind astfel unice.

Aparatele premiate pentru designul lor HardLine ies în evidență prin claritate și minimalism, conferind simultan și o eleganță de înaltă calitate. Liniile drepte de design se extind de-a lungul întregului aparat, din interior spre exterior și creează astfel un aspect perfect armonizat. Ușile și pereții laterali sunt fabricate din oțel inoxidabil și, datorită tratamentului de înaltă calitate SmartSteel, nu sunt doar rezistente la amprente și zgârieturi, ci sunt și foarte ușor de curățat.
În competiția acestui an, juriul a primit propuneri din 54 de țări. Toate produsele participante au fost evaluate fiecare în parte, de un juriu de experți independent și internațional, timp de câteva zile. Certificarea „Red Dot Award: Product Design” este prin urmare, mai mult decât oricând, una dintre cele mai prestigioase procese de evaluare pentru design și inovație.

Aparatele câștigătoare vor fi expuse timp d eun an în Muzeul Red Dot din Essen; este cel mai mare muzeu pentru design contemporan.