top

През изминалата година в блога на Либхер Домакински уреди ви представихме най-различни теми свързани с охлаждането и съхранението на хранителни продукти, вкусни рецепти, различни полезни трикове, както и полезна информация за нашите уреди. В тази статия ще обобщим тези от тях, които ви допаднаха най-много и получиха по-голяма част от вниманието ви.

Да си припомним най-четените статии за 2015 г., нашият ТОП 10:

#1. 8 високо протеинови алтернативи на месото

В този списък ще намерите 8 супер храни, нямащи нищо общо с животните, храни, които ще ви осигурят така необходимия дневен прием на протеин. Вече няма нужда да се притеснявате, че на вечеря няма да хапнете пържола. Вместо това опитайте тази великолепна вегетарианска седморка:

8 високо протеинови алтернативи на месото – как да ги приготвяте и съхранявате

#2. Защо топлата вода замръзва по-бързо от студената

Тази статия определено разбуни духовете на нашите читатели и предизвика редица интересни дискусии в социалните мрежи. В нея се пита: какво би станало ако във формата за лед на любимия ни фризер Либхер сложим топла, вместо студена вода? Не сте си и мислели, че тя ще замръзне по-бързо, нали? Вижте какво се крие зад тази интересна загадка…

Защо топлата вода замръзва по-бързо от студената: мистерията разгадана!

#3. Новата цветна серия хладилници от Либхер

През 2015 година Либхер Хаусгерете Марица започна производството на нова цветна серия хладилници с фризер, които определено се харесаха на нашите клиенти със своите свежи цветове: Огнено червено (FireRed), синьо (WaterBlue) и зелено (AvocadoGreen), и богато оборудване. Вижте най-важното, което трябва да знаете за тях:

Новата цветна серия хладилници от Либхер – ColourLine

#4. Как да готвим със замразени зеленчуци?

Това е доста често срещан въпрос в нашето модерно ежедневие, в което често зареждаме фризера си със замразени зеленчуци. И за да не получаваме ястия под формата на неприятна каша, вместо хрупкави зеленчуци, събрахме няколко съвета, които ще ви помогнат да извлечете максимума от замразените такива:

Как да готвим със замразени зеленчуци?

#5. Ето защо Либхер е нещо повече от просто хладилник!

Разбира се, има достатъчно добри причини, поради които си струва да изберете хладилник или фризер с марката Либхер. В този кратък списък сме извадили десетте най-важни аргументи, доказващи точно това:

Ето защо Либхер е нещо повече от просто хладилник!

#6. Как работят автоматичните уреди на Либхер

В Либхер правим разлика между два основни вида охладителни уреди: автоматични хладилници с фризер и комбинирани хладилници с фризер (DuoCooling). Ето как работят автоматичните:

Как работят автоматичните уреди на Либхер

#7. 9 натурални начина да се справите с главоболието

Днес главоболието е често срещан проблем. За много хора то е ежедневие с изключително много лекарствени решения, предлагащи се от фармацията. В тази статия обаче решихме да наблегнем на естествените средства за премахване на болката.

9 натурални начина да се справим с главоболието без хапчета

#8. Супер храни срещу безсъние

Ако пък ви боли глава и не може да заспите, в тази статия ще намерите т. нар.  супер храни срещу безсъние, които ще ви помогнат да заспивате по-лесно, ще ви осигурят по-качествен сън и по-висока продуктивност веднага щом станете от леглото. Направихме и инфографика, благодарение, на която тези храни да са ви винаги под ръка:

Супер храни срещу безсъние – какво да хапвате, за да спите като бебе?

#9. 5 причини да замразите боровинките

Боровинките безспорно са полезни! Но знаете ли, че ако ги замразите ще извлечете максимума от техните хранителни вещества? Вижте защо:

5 добри причини да замразите вашите любими боровинки!

#10. Как и какъв хладилник за вграждане да изберете

При изборът на хладилник за вграждане има няколко основни неща, с които трябва да се съобразим, за да направим от вградения уред приятен и полезен акцент в нашата кухня, а не проблем, с който тепърва да се справяме. Вижте най-важното, което трябва да имате предвид, когато си търсите уред за вграждане:

Как и какъв хладилник за вграждане да изберем – от експертите на Либхер

Е, това бяха статиите, които най-много ви харесаха през изминалата 2015. За следващата година сме ви подготвили още по-интересни и полезни материали, които да представим на вас, читателите на блога на Либхер Хаусгерете Марица.

И за да не пропуснете нито един от тях през 2016, абонирайте се за нашия мейл бюлетин, чрез който ще получавате последните статии от блога директно в пощата си. Успешна нова година и до нови срещи.